• Vilaa

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Strumpan81 skrev 2013-03-14 11:38:15 följande:
    Nu skriver jag här igen :)

    Jag har inte skrivit så mkt i tråden så jag förstår om det inte är mån som vill hjälpa mig. Men jag frågar iaf :)
    Om det är någon som har en påse IL att sälja till mig. Behöver den imorgon. Har beställt från Apoteket, men de påsarna kommer inte förrän på måndag. Så om nån har en påse att sälja till mig kan jag betala tillbaka med pengar, eller med en ny påse IL på måndag.

     Har du också så du kan få utskrivet i sverige? =)
  • Vilaa

    Fick svar på Serum idag, negativt på klamydian men positivt på ureaplasma species. Vad mer exakt betyder det? Fan, känns som min kropp är en äcklig smittohärd.

  • Vilaa
    Zinfandel skrev 2013-03-16 22:03:16 följande:
    Välkommen i klubben! Obestämd Det betyder att kan vara ytterligare en orsak som ni båda måste medicineras för.

    Men bör jag oroa mig för allt som står på din sida om följdsjukdomarna? =( Och Ninnin hade ju samma som hon medicinerade men sen fick missfall ändå.. Fan, det känns som det inte finns något hopp nu =(
  • Vilaa
    Zinfandel skrev 2013-03-16 22:35:13 följande:
    Klart det inte är en garanti mot MF?! Lika självklart är det väl att behandla..?! Det bör absolut behandlas oavsett.

    Ja såklart jag ska behandla ändå men är det mindre chans att lyckas nu tro? Det stog ju om massa ytterligare problem som man kan få av det. Och jag kanske haft det så länge så att det förstört något för gott?
  • Vilaa

    Åhh, nu har jag ännu inte fått något svar från peny om behandling, hon var ju så snabb på att svara på mail förut :( Vill komma igång med behandlingen!! Och vill bli gravid med men känns inte som det är någon ide när jag har en pågående infektion som påverka!

  • Vilaa

    Svar :) You have been found with an intrauterine infection from ureaplasma. Yourself and your partner need a 20 day course of antibiotics. Day 1 to day 20: Erythromycin 500mg, 2 tablets/ day, one in the morning and one in the evening. Please avoid dairy products one hour before and one hour after the tablet Blev min ordination, finns den medicinen i sverige? Ninnin, det är ju inte det du tog va? Kan inte svara på mail på ipaden så därför skriver jag här.

  • Vilaa

    if you need a prescription , please place your request at serum står det med, men då är det bara att dom skickar ett recept eller?

  • Vilaa
    Strumpan81 skrev 2013-03-19 06:02:08 följande:
    Erytromycin finns i Sverige men det heter Ery-Max.

    Så kan jag be en läkare skriva ut den då och det blir samma sak? Eller ska jag be peny skicka??

    GRATTIS Che!  
  • Vilaa

    Min pojkvän ska ju också äta den och han äter massor av andra mediciner nu för sin olycka så jag är orolig för att dom inte ska gå ihop med

  • Vilaa

    Jag har mailat peny och frågat om man kan få medicinen med posten men annars är det samma om man får en läkare att skriva ut Ery-max?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!