• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lillebob skrev 2015-07-16 11:56:54 följande:

    Köpte neupogen på serum för E150.


    Tack! Jag betalade drygt 3500 SEK på apoteket för 5 ampuller. Då ska jag se om jag kan få tag på det och ta med mig kylväska.
  • mom2012

    Hej på er. Sitter och räknar på dagarna till nästa greklandsresa och hur mycket medicine jag har hemma. Det är snudd på jag behöver 1 Intralipidpåse innan resan. Någon som har en Intralipid-påse över med giltigt hållbarhetsdatum som kan tänka sig sälja? Önskemål om möjligt att denna vänliga själ finns I södra sverige. Skicka I så fall PM till mig.  


     

  • mom2012

    Någon som har några påsar Intralipider kvar från sina IVF /ÄD försök och kan tänka sig att sälja? PM'a mig I så fall

  • mom2012

    Ni som har tagit Neupogen och Intralipider, eller bara något av det. Hur länge skulle ni fortsätta med medicinerna om det blev ett PLUS på testdagen?

    Neupogen ca v11?


    Intralipider samma? v.11?

  • mom2012
    Ananda Balaganapati skrev 2015-07-22 21:27:27 följande:
    Om jag hade blivit gravid skulle jag fortsatt med neupogen till v 12. Intralipider så länge det behövdes, likaså prednisolone, beroende på immunförsvaret.

    Tog din klinik blodtester då eller hur kunde de avgöra hur immunförsvaret mådde?


    Jag har inte så bra support från Serum känner jag, de vill att min svenska klinik för iVF ska ta ansvar för immunsupporten men det gör ju inte Sverige. De sa inte en enda gang att jag ska följas upp med blodprover mm men jag vet andra gör det tex hos Doktor "D".

  • mom2012
    Ananda Balaganapati skrev 2015-07-23 11:32:56 följande:
    Jag har ingen klinik i Sverige, utan kör allt hos Dr D i Aten. Dr D avgör vilka prover jag ska ta och när och sen får jag remiss av svensk läkare. Blodstatus och B-celler = Full Blood Count (FBC) visar på hur immunförsvaret mår. Tar även progesteron och östrogen regelbundet, vilket tydligt kunnat kopplas till hur immunförsvaret mått. När det varit aktivt har mina hormonvärden sjunkit. Om du inte hittar läkare som skiver remiss så kan du använda dig av WERLABS. werlabs.nordicshops.com/category.html/enstaka-analyser

    Sen behöver du någon som kan tyda provsvaren. Om du har problem kanske du ska kontakta Dr D för immunsupport? Han är riktigt kunnig på området.
    Jag har kontaktat honom för han verkar mer samarbetsvillig än Serum på vårt upplägg där vi gör IVF på hemmakliniken (som inte tar ansvar för immune-biten).

    Tack för mycket bra info.
  • mom2012

    Går ej hos dr D ytan Serum och på mitt trdt va NK Killer cells 443 tror jag. Jag har fått kortison 10 mg, clexane 1 per dag (fragmin typ), Neupogen 1/4 per dag, celebrex 200 mg per dag (inflammation dämpande pga endometrios. Intralipider ska jag ta 14e dag.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!