• mom2012

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lill111  är det lätt att få tag på intralipider och neupogen på Rhodos?
    Jag kollade min mans antibiotika precis och dosen är 100 mg (miraclin). Så 100 mg är nog korrekt dos för Doxyclinc.

  • mom2012

    PS lill111 - du ska kunna beställa till apoteken och få hem dagen efter eller redan på kvällen enligt några som skrivit här I forumet. Testa beställa till 1 av apoteken eller åk in till Rhodos stad. Uppdatera gärna mig för vi ska till Rhodos om ett par dagar.

  • mom2012
    Ananda Balaganapati skrev 2015-07-24 08:13:29 följande:
    Kollat mitt resultat och det finns 11 olika mätvärden under NK cell Inihibition Panel. Förhöjda %CD 19 (13.6) som är NK celler och förhöjda TNF-a (35.9). Tog dem för snart två år sen.
    OK jag hade 45.8 på TNF-a och mina NK killer cells går inte under CD 19 men var 15,6% (464)-

    Vad fick du för behandling av Dr D?

    Jag fick neupogen, 1/4 samt Intralipider var 14.e dag samt kortison.

  • mom2012
    lill111 skrev 2015-07-24 09:38:37 följande:

    Hej! Finkammar alla apotek här på Rhodos en fråga?

    Doxycycline är de på 100 mg per tablett?

    De förpackningar jag hittat är de 8 tabletter i? Stämmer det tro? Tacksam för svar, har bara fått tag på två paket ännu, mannen ska ju även ha med....


    Skulle du kunna - möjligen - ge mig kontaktuppgifter till Apoteket I Rhodos stad så att jag kan maila dem inför vår resa. Ser nu vilken energi du lägger på att få tag på läkemedel. Kanske kunde maila dem I god tid så att de har det hemma tiss vi kommer. Bara om du har möjilghet.... Du får gärna skicka mig ett privat PM.
    Njut lite av solen också! Här kommer regn I sverige de närmsta 5 dagarna.
  • mom2012
    xxx4 skrev 2015-07-26 07:20:42 följande:

    Jag ska ta upp detta med utredning med Penny o Dr D. Blir också intresserad hur din bakgrund ( historia) ser ut. Vad du har för autoimmun sjukdom vilken medicin du tar, om du har barn sedan tidigare, hur många försök med ÄD du gjort o hur din kropp reagerat mm? Själv har jag ju Ulcerös colit som debuterade då jag var gravid med barn nr 1. Har tre barn. Medicinerar sedan några år tillbaka med Imurel. Har ju som sagt också varit gravid senast för 4 år sedan o aldrig känt av någon immunatack eller så. Plötsligt blir jag bara inte gravid alls varken naturligt eller med ÄD. Kan ju inte bara vara otur. Dock har jag ju de senare försöken tagit fragmin, trombyl, Pred, omega 3 många andra vitaminer IL o gjort hystro så svårt o veta vad som skall till. Kanske handlar det som flera skriver om att balansera immunförsvaret med allt detta? Är ändå nu fast besluten att göra det som behövs vad det gäller undersökningar, blodprover mm som behövs för att lyckas. Bara vi får veta vad som ska till.


    En sak som jag nu fått erfarenheter av är - som tål att tänka på - är att Dr D är mer hjälpsam med distanssupport än vad Peny är. Hon vill min svenska IVF klinik ska ta ansvar, men det som hon inte förstår är att Sverige inte arbetar med Immunfrågor. Men vi har hamnat I ett momtent 22 så kanske får även jag söka mig till Dr D. Har talat med honom och han är positvi till att stötta mig på distans då jag vill göra IVF med egna ägg på hemmaplan. När/om det blir tal om ÄD så kommer vi nog välja Peny.
  • mom2012
    GrukanGrace skrev 2015-07-26 11:23:23 följande:

    Hade telefonkonsultation i fredags idag är vi i Athen och i morgon måndag ska vi ta tester.

    Vi har gjort 6 ivf och en fet.

    Efter telefonsamtalet föll allt oå plats. Dr D på life clinic. Fullt medveten om att inget är löst och vi är långt ifrån mål men att mitt immunförsvar är för stakt det visar slla allergier, laktos och glutenkänslighet mm mm

    Och första gången går allt bra, jag har en son. Men då bildades antikropparna som ställer till det. Alla tidiga missfall visar det.

    Kram på er och mitt råd är att prata med DrD oavsett om ni inte lyckas efter några ivf. För egen del har de nig bara hetsat mitt försvar. Vi har ju fått positivt mellan ivf på egen hand.

    Kram


    Detta låter precis som min bakgrund och vad vi kommit fram till på Serum clinic. Jag fick 1 barn, sen motarbetar kroppen med högt antal NK killer cells. Jag har ju ändå först tillbaka ca 17 fina embyos sedan 2013. 
  • mom2012
    lever på hopp skrev 2015-07-27 18:12:43 följande:

    Hej!

    Jag har läst på familjeliv i många år men aldrig skrivet något, trodde jag skulle skriva när jag hade lyckats, men tyvärr jag är så desperat och behöver hjälp, för jag vet inte vad vi kan göra mer. Sitter nu och väntar ut mitt 15 missfall. Alla mina missfall är runt vecka 7-9. Vi har sett hjärta på alla förutom denna gång. Har gjort ivf/fet perfekt blastocyst pgs/ new generation screening i USA + immune behandling intralipid, 25 mg prednisolone, progesterone , estradiol, d vitamin, folic acid, gluten fri mat och äter bara organic mat.

    Har en autoimmun sjukdom som är under kontroll.

    Gjorde min immune test hos Dr. George Ndukwe i London

    Jag är så förtvivlad vet inte vad jag ska göra mer.

    Tacksam för svar!


    Hej Lever på hopp.

    Du skriver inget om ni har gjort missfallsutredning men det antar jag att ni gjort via Gyn? Vad visade den? Om ni inte gjort en - kräv det! Kräv även att få träffa specialistläkare inom gyn och fertilitet. Så att ni inte träffar en vanlig gynläkare bara.

    Har ni fått tips om att göra "PSG"? Vet att man tex gör detta I Riga och andra kliniker. Där tittar man in närmare på emrbyot som är befruktat och ser hur det ser ut genetiskt och om några fel visas. En del par med kända sjukdommar I familjen av allvarlig art gör detta, eller om de fått många missfall som ni. 

    Har ni också gjort par-utredning? En del par "passar" inte ihop utan att göra en sk blod-anpassning (vet inte exakt vad man gör och vad det heter).


    Har ni testat din mans spermier med en mer grundlig DNA/kromosom analys? Det vet jag de gör på tex Serum kliniken I Athen (där gjorde vi det).


    Vad visade din immunutredning när det gälller antal NK Killer cells? Om höga ska du få Neupogen tex.

    Har du gjort en utredning för APS? Det är ökad risk för blodproppar och den görs I sverige. Om du har anlaget så behöver du fragminsprutor och ev. trombyl för att ge bästa blodflödet I livmodern till emrbyot. I vissa fall vid sena missfall kan läkarna se att det är mycket blodproppar I livmodern. Vet inte om det går att se v7-9.

    Har man tittat på din livmoder med så kallad HSS eller ännu bättre "whater scanning" som görs tex I Athen hos Serum? En del har gjort HSS i sverige utan att man hittat något, och sen gjort den I Athen som då har avvikslser I den, som flera skikt som sitter ihop eller "fel" form.

    Har de tittat på Prolaktin, TSH, fritt T3 och T4 på dig? TSH ska vara närmare 1.0. Sköldkörten kan ibland ställa till det.

    En del viktiga vitaminer kan också ställa till det. Vet att B12 brist inte är bra. Någon annan nämner zink. Har det gjorts en utredning på dig generellt?

    Jag gissar att ni göra hemmaförsök iom att ni har 15 missfall bakom er? Har ni funderat på att göra ett IVF försök för att se om hanteringen av ägg och spermier under ögat på specialister kanske ger annat utfall?

    Har ni barn sedan innan, tillsammans eller var för sig?


     


     

  • mom2012

    Hej på er. Jag har ett dilemma.... kan ni råda mig?

    Jag besökte Serum I Juni och gjorde Immunologisk tester mm. Jag fick en plan och mediciner. MEN jag får inte support på distans om jag väljer (vilket vi vill) göra IVF på hemmaplan med vår svenska klinik.

    Jag kände jag ville ha något som monitorerar och följer upp mig då IVF kliniken I sverige inte tar de biten. Jag kanske är onödigt försiktig?

    Jag vände mig till Life Clinic och frågde om de möjligen kunde ge distanssupport för medicineringen. Det gör de MEN doktorn kräver då nytt Chicago test för immunförsvaret innan återföring av våra embryos. Det är en kostand på 550 Euro (minst) och sen resan till Athen.

    Hur hade ni gjort?

    Ska jag köra på Serum och spara 10 000 sek eller göra om allt igen med Life Clinic.

    Hur ser era behadlingsplaner ut jämfört med min från Serum och vad var ert NK killer cell värde. Mitt var 15.6% och 464 var det förhöjda värdet.

    Intralipider var 14.e dag från start med gonal-f
    Kortison 10 mg
    Neupogen 1/4 av 1 ml varje dag efter äggplock

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!