• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärtefröjd skrev 2012-07-03 08:02:42 följande:
    TWH: Skräp också, då kan det ju inte bli nått tidigt VUL hos henne.

    Nej, tyvärr - jag får köra mitt hos dr D nästa vecka men hade jag varit hemma skulle jag provat m Odengyn.
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-03 10:00:51 följande:
    Dr D skrev förresten att jag skulle ta Babyaspirin efter måltid. Men visst kan han inte mena varje måltid? Jag tar 125 mg barnalbyl varje morgon, men än så känns inte riktigt okej.. Och en sak till, hur gör ni som blivit gravida med träningen? Vanligtvis tränar jag 5-6 gånger i veckan, men nu vet jag inte om jag vågar träna alls, trots att min läkare och en kollega som är personlig tränare med inriktning mot gravida säger att jag kan fortsätta som vanligt, eftersom min kropp är van vid just det.  

    Lully: hipp hipp hurra!!! Fantastiska nyheter, ger mig och säkert oss andra en fin målbild efter alla år du har slitit, tänk vad många vi är på väg till Aten eller har varit🎂 Hjärtfröjd: jag har blivit förbjuden att träna innan av mina tidigare läkare pga upprepade missfall. Däremot har vår gemensamma läkare sagt ok till träning så länge det känns bra, vilket var jätteskönt. Jag har skippat riktigt hård träning ( hög hög puls och stötar) och kör simning och spinning och lätt jogging.
  • TWH
    Cice skrev 2012-07-04 09:35:35 följande:
    Gomorronkram på Er    !!     Här är en lista över personer som kommer att delta i rosor för Lully. Om du och ditt namn inte finns med på listan skicka ett brev till mig innan 11:00.   Zin Myra6801 Poussin Hjärtefröjd Cris00 Hollygolightly woo Cice                       Har  Jag glömt någon?      

    Jag får skicka en solhälsning från Turkiet💛
  • TWH

    Hej alla: dr D har en assistent, vi har fått svar från henne några ggr, hon är overseas patient coordinator, och heter Mina👍

  • TWH

    Lully: stort grattis till en jättesöt kille! Så fort jag får wireless kopplar jag upp mig och det händer verkligen en hel del här😃 själv har jag en bra semester vid medelhavet o börjar bli lite orolig inför mötet m Dr D på tis då han kommer kunna se om vår graviditet utvecklas normalt, jag borde vara 6+0 idag. Då 3 av missfallen har kommit efter att hjärtat börjat slå så kan man ju tyvärr inte vara säker ändå. En fråga: jag tar bl a fragminsprutor - ni som gör det - tar ni även trombyl? I sådana fall - hur verkar de olika? Angla: jag hoppas du inte tappar gnistan, håller tummarna för ett plus!

  • TWH
    criss00 skrev 2012-07-09 19:03:36 följande:
    TWH och Ljusgläntan: Ni är väl i Aten nu för besök hos Dr D imorgon om jag inte minns helt galet? Lycka till!!

    Tack Criss🌺 du har helt rätt, imorgon dr D. Lite nervöst då jag än så länge inte fått missfall, imorgon är jag i sådana fall i 6+2, 3 av 6 missfall har skett v 5 så en milstolpe avklarad 😊 grattis till Angla o Hjärte, hälsningar från ett STEKhett Aten🔥
  • TWH
    singhatjejen skrev 2012-07-09 20:40:48 följande:
    Lully: Men jösses vilken underbar liten pojke du fått - ett sant mirakel! :) Bamsegrattis igen! Hjärtefröjd: Gör du IVF hos Dr D? TMW: Har du gjort IVF hos Dr D - och betalat för uppföljning under graviditet? Jag står i valet och kvalet inför att göra IVF med immunbehandling hos Dr D eller bara sätta tillbaka mina frysta blastocyster med immunbehandling av honom. (Dr D rådde mig till ny IVF för att spara blastocysterna - kanske ifall IVF:n misslyckas och behandlingen måste justeras, då har jag yngre ägg i frysen?) Blir lite fundersam över att göra en hel IVF hos honom om det ska vara svårt att få kontakt och svar.... Dessutom undrar jag hur mycket man måste vara i Aten? Och hur många omgångar - det är ju först alla blodprover för att se hur just mitt immunförsvar fungerar. Sen själva IVF:n och sedan - om man har en himla tur - och blir gravid och vill ha uppföljning under graviditeten? Håller tummarna krampartat för er som ruvar som bäst just nu!

    Hej Singha, jag har inte gjort ivf då jag blir gravid men får missfall om och om igen, vilket också har en möjlig förklaring i immunologiproblematik. Innan denna, än så länge pågående graviditet, så har jag ätit prednisolon i 100 dgr, haft ett uppehåll på ca en månad och sedan börjat igen så fort jag kände att jag var gravid. Förhoppningsvis ska kortisonet ha dämpat immunförsvaret inför denna grav men vi får se. Jag har haft lite kontakt m dr D per mail men ska se imorn hur det ser ut framöver, vi tar ju blodproverna imorgon. I övrigt tar jag också fragmin, levaxin, gravidpiller o lutinustabletter.
  • TWH

    Snart lycklig och Singha: gravidpiller är apotekets vitaminpiller för gravida (folsyra etc) helt enkelt och Lutinus är en progesterontablett.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!