• kokos

    Viktkamp 2016

    Hej

    Någon som vill hänga på och kämpa med mig??

    20 kg ska bort här!

  • Svar på tråden Viktkamp 2016
  • Grodis15
    Isabellisen skrev 2016-01-13 16:34:48 följande:

    Skönt att det går bra för er. Grattis Mondly till ett bra resultat.

    Idag har varit en dålig dag. Matbristen gör mig ofokuserad på jobbet och hjärnan seg som sirap. På vågen visar det inte så mycket fastän jag bara gått på pulver i 6 dagar och någon frukt om dagen, pendlar mellan 68-69 och startvikt 70 kg.

    Jag ger inte upp! Imorgon gymmet och på fredag möte på Itrim med en tränings- och kostrådgivare. Hur går det för er andra?


    Kämpa på!

    Jag tycker att det går bra faktiskt. Tränade hemma i måndags och idag helkroppspass med hantlar och en PW igår i snöstorm.

    Känns bra i kroppen och sinnet att inte äta socker och mjöl oxå, sötsuget är borta.
  • Sanjos

    Jag har inte kommit igång riktigt som jag hade velat. Men jag har iaf kommit ut på en promenad på 8 km igår.

  • mammelie

    Dag 4 med viktväktarna. Tycker att det är svårt att få i mig alla points. I helgen blir det konferens med hotell.... gäller att inte tappa fokus då!

    Bra kämpat ni andra!

  • kokos

    Imorgon kommer jag väga mig. Spännande! Kört lchf med start i måndags. Dock inte fått in så mycket motion som jag velat... Jag har fortfarande lite sockersug men jag ger mig inte!

    Vad duktiga ni är alla!! Och glöm inte ett felsteg är inte hela världen

  • Isabellisen

    Idag är det dag 7 och har ätit 4 påsar, ett äpple och några morötter ca 3-4. Tränat spinning 85 min och ska på gymmet imorgon.

    Vågen visar i princip ingen skillnad. Normalt väger jag 69-70 och nu ligger det på 68-69 så liten,liten skillnad då men osäkert om det bara är vatten eller maten i magen som utgör skillnaden. Mat väger ju också.

    Kämpar väl 2 veckor till och hoppas på nåt resultat. Hoppas mötet på Itrim kan ge mig någon inspiration imorgon.

    Kämpa på ni andra och kul att det går bra. Vilken typ av träning har funkat bäst för er, tycker ni, styrketräning eller konditionsträning utifrån ökad viktnedgång?

  • jagärjagvemärdu

    Jag tänkte börja på mitt 12 veckors program imorgon! Har sett fram emot det!! Gjorde programmet för längesedan och gick ner 10 kg på 6 veckor så fullföljde inte ens dieten! Det bästa var ju att jag aldrig ätit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde då! :)

Svar på tråden Viktkamp 2016