• kokos

    Viktkamp 2016

    Hej

    Någon som vill hänga på och kämpa med mig??

    20 kg ska bort här!

  • Svar på tråden Viktkamp 2016
  • Grodis15

    Vägde mig idag efter 2 veckor och har gått ner 1kg! Nu 62,5kg. Jag är mycket nöjd :D Mitt mål att väga 60kg till midsommar känns rimligt trots att jag vet att när jag passerat 62kg blir det svårare att gå ner.

  • finafia

    Här har det också gått bra, trots en cheatday/vecka för att stå ut ;)

    Jag har kämpat i en hel månad nu och det går jättebra :) sötsuget är för det mesta borta. Däremot är jag inte riktigt lika duktig med träningen nu, eller jag jobbar/studerar lite väl intensivt att jag känner jag håller på att bli utbränd igen, så då är det inte värt att dessutom känna massa press kring träning! gym ca 1-2 gång / vecka, och så simmar jag 1 gång / vecka. 

    Invägning i lördags visade -1,4kg på vågen vilket är den största framgång jag haft hittills! Då har jag dessutom ätit en del långsamma kolhydrater som t.ex bulgur och bönpasta. Jag har helt enkelt ätit gott men hälsosamt och med måtta!

    Sammanlagda siffror på 4 veckor:


    Vikt: 68,4 - 64,1 = -4,3 kg. Mitt mål har ju varit 1kg/vecka så det har jag ju klarat!
    Midjemått: 89cm - 74cm = -15cm i midjan. sjuuk skillnad! Under naveln har jag minskat med 11cm sammanlagt. :)

  • Isabellisen

    Både vågen och orken börjar minska rejält bara så där. Nu ligger jag på ca 65-66 kg men tror att det är en hel del förlorad vätska också.

    Men har legat över intaget ca 2 dagar eller så, kanske på 800-900 kcal. Hoppas jag orkar ett tag till.

  • Grodis15

    Hur går det för er? Den här veckan har motivationen inte varit på topp tyvärr.. Har blivit 3 träningspass men även några mackor och liknande har slunkit ner. Ska väga mig imorgon. Hoppas jag har gått ner iaf några 100g.

  • jagärjagvemärdu

    Har varit magsjuk i x antal dagar nu, så har inte gått så bra, har liksom blivit lite godis och mackor, det som gått ner utan att komma upp!

  • kokos

    Vägning idag. Vågen visar 80,1. Då åt jag trots allt en flottig kebab igår med bröd osv

    Nu blir det skärpning igen! Måste få njuta på ordentligt med kolhydrater ibland också

  • Isabellisen

    Oja, här går det inte så bra heller. Åkte också på magsjuka och tappade ytterligare ork. Träningen går det bra med men kosten, inte så bra. Ligger på 66 kg men samlar ny kraft för att fortsätta och ta nya tag.

    Gläds åt att jag riktigt kommit igång med träningen och känner mig starkare. Samt gått ner lite.Men vill ju ner mera förstås så bara fortsätta kämpa.

Svar på tråden Viktkamp 2016