• kokos

    Viktkamp 2016

    Hej

    Någon som vill hänga på och kämpa med mig??

    20 kg ska bort här!

  • Svar på tråden Viktkamp 2016
  • kokos

    Hej. Varit lite dålig på att uppdatera. Välkomna nya!

    Bara för jag skulle ta en powerwalk idag så är det inte plogat och då blir det lite väl tufft med barnvagn. Men imorgon!

    Jag kommer väga mig på fredagar och köra på lchf. Händer inget så blir det pulver ett par dagar som start men jag försöker utan pulver.

    Vad glad jag blir att så många hänger på! Man blir mer taggad av att läsa era inlägg

  • jagärjagvemärdu
    Isabellisen skrev 2016-01-11 09:39:38 följande:

    Hej!

    Jag jobbar också på viktnedgång och vill joina i denna tråd. Jag går på pulverdiet på dag 4 idag men dragit ner på kalorier i ca 1 vecka. Startvikt 70 kilo och nu ca 68. Målvikten är 63-64 så vill bara gå ner några kilon.

    Har låg ämnesomsättning och går på levaxin så tänkte köra hardcore om jag orkar och klarar, vill säga.


    Hur lång är du? Det är ju bara 6-7 kg det klarar du nog galant!!
  • jagärjagvemärdu

    62.2 visade vågen idag och är officiellt inte överviktig längre, utan har numera ett normalt BMI!!! -3.8 kg på 9 dagar!!! Mycket vätskevikt såklart men känns skönt ändå!!!

  • Grodis15
    jagärjagvemärdu skrev 2016-01-11 17:25:55 följande:

    62.2 visade vågen idag och är officiellt inte överviktig längre, utan har numera ett normalt BMI!!! -3.8 kg på 9 dagar!!! Mycket vätskevikt såklart men känns skönt ändå!!!


    Bra jobbat!!

    Jag tränade idag, 30min med hantlar. Det kändes skönt. Har inte styrketränat sedan september.
  • Isabellisen

    Jag är 174 cm lång så har redan normalt bmi men har en riktig muffinsmage som aldrig vill försvinna och också skadligt med bukfettet.

    Tack för peppen! Skönt att få lite stöd. Det är jobbigt med trötthet och lite yrsel men funkar väl än så länge, men bara på dag 4 idag.

    Idag var jag på gymmet för första gången på flera år och joggade 5 km mycket långsamt på löpbandet. Imorgon vila och sen träning igen, hoppas att man orkar ivf.

  • Anna Hbg

    Var hos bm igår på min efterkoll efter förlossningen och hoppades på ett ok att börja träna igen men hon tyckte att jag borde vänta eftersom mitt bäcken fortfarande är väldigt mjukt men vad tror ni om att gå till gymmet och bara köra lite fria vikter för att komma in i det igen plus att fortsätta med promenader?

    Borde väl inte vara farligt?

  • Mondly

    Äntligen -5 kg efter 12 dagar pulver och shakes. Ketostickan visar på ketos och jag mår bra, tänker knappt på mat längre och sällan hungrig. Plötsligt känns det lätt! Kommer fortsätta ett tag till så länge jag mår såhär och fortfarande går ner i vikt. 300 g kvar till under 80-strecket!

    Kan tipsa om en app (iphone) som jag tycker är bra. Happy scale, som ger dig delmål och sätter prognos för hur mycket du går ner kommande vecka baserat på historik, samt visar viktnedgång i en graf. Kikar på den varje dag och blir påmind om att det går riktigt bra. :)

  • Isabellisen

    Skönt att det går bra för er. Grattis Mondly till ett bra resultat.

    Idag har varit en dålig dag. Matbristen gör mig ofokuserad på jobbet och hjärnan seg som sirap. På vågen visar det inte så mycket fastän jag bara gått på pulver i 6 dagar och någon frukt om dagen, pendlar mellan 68-69 och startvikt 70 kg.

    Jag ger inte upp! Imorgon gymmet och på fredag möte på Itrim med en tränings- och kostrådgivare. Hur går det för er andra?

Svar på tråden Viktkamp 2016