• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Vad kul att du också är ruvare nu Mooki! Då är vi tre nu. Fick du ändrat i medicinordination i och med immunproblematiken?

    Jag har testdag den 26:e men börjar nog smygtesta om en vecka mest för att få en aning om resultatet så att jag kan boka fler dropp.

  • Savasana

    Mooki: Hur länge stannar du/ni i Riga? Igår var det ju lite annat väder än strålande sol om man säger så, men väldigt mysigt med all snö.

    Cejo77: Kul att du också snart är ruvare. Hur många befruktade blev det? Undrar också vilken klinik?

    Ronon: Hahaha, ja sprickfärdig låter väl bra. Doktorn sa i alla fall att det inte gick att göra assisted hatching med risk för att den skulle explodera. Så där sparade vi 4000 spänn, men embryo glue blev det.

  • Savasana

    Bappen: Jag har fått svar samma dag men nu denna gången räknar jag med att få det dagen efter. Du kan ju alltid fråga när du lämnar blodet för de bör ju veta när proverna går iväg.

  • Savasana

    Mooki: Det kan ju vara sviter efter själva insättningen som gör att det gör ont. Lite märkligt att det blir värre dock.
    Angående febern är min första tanke att din kropp är utsatt för ett immunangrepp. Måtte de små embryona vara starka och vinna kampen. Visst tog du 15 mg Prednisolon? Kanske borde du höja till 20 mg? Vilken dos har du på Fragmin? 
     

  • Savasana

    Usch ja, infektion är ju det sista man vill ha nu. Bra att du kollar med kliniken. Maila redan idag. Kanske borde du få det kollat hos gyn...

  • Savasana

    Bappen: Precis, mens får du inte förrän du slutar med medicinerna. Alltid ett orosmoment som försvinner när man gör ÄD. Skrattande
    För min del har det inte varit någon skillnad på hur det har känts när det har lyckats eller misslyckats. Grav-symptomen kommer oftast senare än testdag så det är inget man kan gå efter heller tyvärr.
    Du ska inte ta något vanligt test innan du ska lämna blodprovet?

    Jag håller mina tummar att det ska bli ett fint plus för dig!  

  • Savasana

    Bappen: Håll ut, det är tidigt fortfarande och kan ändras men jag förstår hur tungt det känns.

    Varma kramar

  • Savasana

    Mooki: det låter ju onekligen som ett immunangrepp. IL-dropp hade onekligen gjort susen nu. Är det inget kliniken kan ordinera om de nu har fastställt att ditt immunförsvar är högt?

    Hur har du det med nattsvettningar?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016