• Savasana

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Tyvärr verkar IL-dropp inte vara något som de tar upp utan man får själv säga till/fråga. Intressant att höra vad du får för svar om du frågar efter det.

    Nattsvettningar vill vi inte ha, så det är positivt att du inte har det. Det kan vara tecken på immunangrepp.

  • Savasana
    TyckOmMig skrev 2016-01-18 13:58:44 följande:

    IL-dropp måste man väl ändå ha en tillmötesgående villig läkare/gyn som skriver ut även om Riga kliniken/läkaren gör det eller annars får man ju ingen hjälp av VC att sätt det?

    Hur vet man att man egentligen behöver det?

    Vilket prov visar detta?


    Första steget är ju att man får det ordinerat från Riga. Antingen kan ju ens egen läkare sen skriva ut det eller kan man ju få ett recept direkt från Riga. Givetvis måste man sen hitta någon som vill hjälpa till med att sätta det.

    Det finns en massa blodprover som de tar i bl.a Athen och London som visar på immunproblematik, men har man en massa misslyckade IVF och ÄD-försök bakom sig kan det ju vara värt att prova.

    I ditt fall känns det ju inte som det är något som behövs.
  • Savasana

    Lycka till idag Milla2016 och emmm28! Håller tummarna att upptiningen går bra!

    Vilket superresultat Cejo77! Grattis till ruvarstatus!

    Hur mår du Mooki?

  • Savasana
    Mooki skrev 2016-01-19 09:55:47 följande:

    Savasana: Fortfarande väldigt mycket fram och tillbaka med kroppstemperaturen, men inte så ont och jag känner mig lite bättre i alla fall. Men dagarna går så himla långsamt, vill att det ska bli testdag nu! Har verkligen ingen som helst känsla i kroppen om det har gått bra eller inte, just nu känns oddsen som 50/50. Men ju närmare testdag jag kommer, desto säkrare brukar jag bli att det inte har gått vägen...


    Jag kan bara instämma. Det är ju helt otroligt vad tiden går sakta. Jag är bara hemma och tar det lugnt och det gör ju inte att tiden springer iväg direkt.
    Jag har inte heller någon förhandskänsla hur det här ska gå.
    Har ni fler kvar i frysen? För oss är det tomt nu.
  • Savasana
    Bappen skrev 2016-01-20 09:47:04 följande:

    Hej, jag fick just svar på mitt blodprov och jag har hcg på 20 dvs väldigt lågt men jag är tydligen gravid.

    Jag som har sörjt i tre dagar efter negativa hemmatest har lite svårt att ta in det måste jag säga. Har aldrig tidigare fått ett plus så det går ju åt rätt håll även om jag gissar att det kommer bli ett missfall med så lågt värde. Är det någon som har erfarenhet av sådant här?


    Åååh, vad roligt att höra! Visst är det lågt men det viktigaste är att det ökar. Antar att du ska göra ett nytt test imorgon? Hade du inte testdag väldigt tidigt? När var återföringen? Blasto?

    Jag håller mina tummar allt jag kan att du bara har varit lite svårstartad i början.
  • Savasana
    Bappen skrev 2016-01-20 11:05:54 följande:

    Tack allihop! Mitt första plus någonsin det känns helt sjukt! Skönt att veta att man kan bli gravid även om det kanske inte håller hela vägen.
    Det var ett tredagarsembryo som sattes tillbaka 8 jan, testdag igår 19 jan, så ja det är ju tidigt helt klart.
    Väntar på att höra vad Riga säger.


    Men det var ju en jättetidig testdag! AVA har två veckor efter transfer av 3-dagars och det skulle ju inte vara förrän på fredag i så fall. Har du testat något mer hemma igår eller idag? Tänker om det börjar ge utslag nu så ökar det ju.

    Det låter jättekonstigt att du hade TD redan igår. Det betyder ju att hade det varit en blasto hade du haft TD redan på ruvardag 9 och det har man ju aldrig. Har de tänkt fel och utgått från en blasto kanske?
  • Savasana

    emmm28: Utgå från den ordination du har fått från läkaren. 6 mg Progynon är en standarddos och baserades säkert på hur din slemhinna såg ut igår vid transfer. 

  • Savasana

    Nej vad tråkigt att höra Bappen! Gråter Men som sagt, ett litet steg på vägen för nu vet du att det kan fästa. Nästa gång går det hela vägen.

    Ta hand om dig! Varma kramar Hjärta 

  • Savasana

    Jag kan bara instämma, tycker det låter ytterst märkligt om inte provcykeln stimuleras på exakt samma sätt. Vad har man då för nytta av testet? Att använda sig av clomid, Pergo etc ger generellt tunnare slemhinna men fler äggblåsor så varför blanda in det när man gör ÄD känns ju ganska märkligt.

    Jag har helt utan några ERA-tester kunnat konstatera att ju snabbare jag gör återföring i cykeln desto bättre. Bad kliniken att köra efter samma antal stimuleringsdagar som förra gången när det lyckades så jag gjorde FET på Progynondag 18.

    Enligt kinesisk medicin är det också viktigt att man har ägglossning kring dag 14 då slemhinnans bäst-före-datum snabbt passeras sen. Det räcker inte med att ha en tjock och fin slemhinna om inte konsistensen och den rätta klibbigheten finns. Då är det ingen embryo som fäster.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016