• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    NinaCamilla: har du valt Athen pga immunologiska orsaker? Jag har hört att de ska vara jätteduktiga där. Jag fick också utomkveds vid ett av mina IVF försök, det var fruktansvärt.

  • Mooki

    Vad härligt att ni fick fina embryon Babben! Men åh så tråkigt att bli sjuk... Säger som Savasana, vila och försök hålla dig feberfri. Vid mitt senaste försök fick jag feber på morgonen samma dag som jag skulle göra ET. Är livrädd att det ska hända igen, har lite förkylningssymtom på gång. Jag skulle också ta albyl. Det är vanligt även om man inte har särskilda problem och jag tror inte att det gör någon skada. Jag håller tummarna för att embryona fäster och att du mår bättre snart.

  • Mooki

    Jag tar 75 mg Trombyl, som alltså är samma sak som albyl. Jag har visserligen immunologiska problem, men 75 mg är en standarddos som man ofta använder vid både vanlig IVF och äggdonation, även hos patienter utan immunologiska problem.
    Angående ditt illamående: Progesteron kan hos vissa ge kraftigt illamående. Det är vanligast att man får det om man tar dem i tablettform oralt, men kanske kan Lutinus ge samma biverkning?

  • Mooki

    NinaCamilla: Bra att veta, om vi inte lyckas med våra 4 kvarvarande embryon kanske vi borde byta till Aten. Vilken typ av läkemedel är det du får?

  • Mooki

    NinaCamilla: Oj, det var verkligen många preparat! Hoppas verkligen att de hjälper och att du plussar.

  • Mooki

    Är det någon som har erfarenhet av att göra ET när man är förkyld? Jag har ET nu på fredag, har bokat flyg och hotell redan. Nu har jag fått lite halsont och är tjock i näsan, men har ingen feber. Tror inte att jag kommer att få feber heller, känns inte som den sortens förkylning. Förra gången blev jag också sjuk, hade lite feber samma dag som ET. Kliniken sa att det inte var optimalt, men eftersom jag redan var i Riga genomförde vi försöket. Har mejlat kliniken nu och inväntar svar. Så himla irriterande, när allt nu för en gång skull gått bra hittills med fin slemhinna osv så kanske jag inte kommer iväg i alla fall...

  • Mooki

    Löparnörden: Åh, nu ger du mig verkligen hopp! Berättade du för din klinik att du var förkyld? Har pratat med kliniken i Riga nu, de säger att vi kan genomföra försöket på fredag under förutsättning att jag inte får hög feber.

  • Mooki

    Savasana: läget är som förut, lite ont i halsen men ingen feber, vilket är det viktiga. Har jag inte feber kan vi genomföra transfer på fredag förmiddag. Usch, vad surt att du blev magsjuk! Hoppas verkligen att det gått över och att det går bra imorgon. Härligt att upptiningen gick bra????. Jag håller tummarna för dig, roligt att vi kommer att ruva samtidigt.

  • Mooki

    emmm28: vi har gjort olika. Vid första försöket reste vi tillsammans och tog en veckas semester i Riga. Sedan har jag åkt själv. Dels eftersom min sambo har haft svårt att komma loss från jobbet, dels eftersom flygbiljetterna varit relativt dyra och ekonomin är nog ansträngd ändå. Är på väg till Arlanda nu förvårt 3:e försök.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016