• Linnnn

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Tack för tips! Svårt att hitta något att fästa i på trappan, men också jobbigt att ha stenkoll på övervåningen och det kommer inte att dröja länge innan han börjar klättra upp för trappan heller.

    Idag och igår har det varit riktigt varmt. Pust. Träffade en kollega på stranden och blev helt förvirrad över att han jobbade. Har nästan glömt bort att jag någonsin ska jobba igen Både mannen och jag har varit lediga sen mitten av juni, lyx!

  • Linnnn

    [quote-nick]LitenBlomma skrev 2018-07-26 22:43:33 följande:[/quote-nick]Du får regla upp en del att fästa i. Så gjorde vi både uppe och nere i trappan.[/quote]

    Lämnade det här med trappgrind åt mannen, men nu verkar det som att jag måste ta tag i det själv om det ska hända något... Till hans försvar går trappräcket inte ända ner på ena sidan, men det vet man ju om redan vid inköp.

    Verkar tyvärr inte bli mycket svalare idag

  • Linnnn

    Jag är verkligen avundsjuk på dig som slipper mensen Litenblomma!

    Spännande att planera för syskon Musetti. Vi har två år mellan våra två stora. Jobbigt när de är små, men också roligt. Ändå tacksam över hur enkelt det är nu med bara en liten när jag gör det för tredje gången.

    J får ofta stora saker att gnaga på, t ex äpplen, melon, hårdbröd, päron, potatis, gurka... Jag tar bort skal och annat som kan fastna i halsen, men annars får han prova det mesta. Hårda saker brukar han bita av och spotta ut om det inte går att tugga sönder. Jag försöker mata parallellt med hans pillande.

  • Linnnn

    Jag ammar också fortfarande, men det hjälper inte för att hålla mensen borta Jag var definitivt tröttare då jag fått barn två och hade två små hemma. Visst har jag dagar då jag är väldigt trött, men för det mesta tycker jag ändå att jag får sova tillräckligt. Tror att det kanske beror mer på bebis än ålder? Ingen av mina andra har varit så här nöjda, glada och enkla - kanske får jag igen det senare

  • Linnnn

    Hur går det med ögonen då FiaW? Instämmer i dina tankar och det är i perioder mycket oro med barn. Vet inte om man någonsin kommer att sluta oroa sig...

  • Linnnn

    Nästa vecka är det besök på bvc. Tror att vi var där senast för försenad halvårskontroll, så det är väl på tiden. Känns inte som att det hänt så mycket med längd/vikt, men utvecklingsmässigt har det hänt en del. J fick en lära-gå-vagn igår och har tagit sina första darriga steg med den. Han glömmer också bort att hålla i sig ibland och står några sekunder själv. Tycker fortfarande att det går trögt med pratet, hoppas det kommer igång snart.

    Jag har inte orkat tänka på barnens höstgarderober än, men nästa vecka börjar skolan, så det börjar förstås bli dags för det.

  • Linnnn

    Haha! Första lite kyligare dagen på en evighet inser jag att J inte har några skor... Har varit barfota hela sommaren ju... Snacka om dålig framförhållning!

  • Linnnn
    erijon skrev 2018-08-13 08:35:32 följande:

    Vi var på Bvc den 9e och edvins länge och huvudomfång är som alltid, växer bra: men vikten hade planat rejält denna gång, som jag befarade. Alla 25 tänder, värmen, hand utveckling och allt han lätt sig. Jag som dragit ner på amning och gett annat. Han vägde bara 9400 och var 75cm.

    Men bara tre dagar efter vägde han 9,7 hemma. Så det vänder väl nj förhoppningsvis.

    Längtar efter kläderna jag beställde. Inser nu när lite kyla kommit att Edvin knappt har kläder alls.: han har mest haft blöja i sommar, eller på sin höjd en T-shirt ibland Haha.


    Förstår precis vad du menar J har tre tunna skjortor och byxor som jag varvat med i sommar (svårt att hitta tunna sommarkläder utan spetsar tycker jag). Gissar på att mycket i garderoben är urväxt. Måste sätta fart och inventera! Köpte ett par skor i stl 21 idag. Gissar att det är stort eftersom båda mina andra haft stora fötter, men vore kul att jämföra om någon av er köpt.
  • Linnnn

    Stackars liten. Det låter kämpigt FiaW och inte kan man förklara att man gör det för deras skull, för att det ska bli bättre sen, när de är så små heller. Inte konstigt att du bara vill skita i det ibland.

    Söta skor Litenblomma. Jag tog ett par billiga och tänker att jag köper bättre skor när han lärt sig gå. Jag köpte ett par mockasiner också och om det inte är för blött/kallt får han ha dem på sig ute istället. Lättare att röra sig i, så mindre risk för snubbel och att han försöker ta av dem.

    Lite jobbigt att vakna av minsta pip nu när mannen går upp tidigt. Kanske lika bra att barnen börjar skolan igen, så att alla kommer tillbaka till normala tider, även om jag tyckt det varit så skönt att vara lediga allihopa.

  • Linnnn

    10 månader: 11250 g, 79 cm. J har också dalat i vikt. Från tre kurvor över till 1,5. Hade ändå växt mer än vad jag trodde.

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här