• Anonym (Frustrerad)

    Jag njuter inte av sex. Tips?

    Hejhopp! Jag är i ett förhållande sedan ca 10 månader tillbaka och har därmed "blivit sexuellt aktiv" (ett dumt uttryck men ni förstår vad jag menar). Jag såg verkligen fram emot att ha sex med min pojkvän för första gången, men upptäckte till min förvåning att det inte kändes bra. Hade inga höga förväntningar men, ni vet, hela grejen är ju att sex ska vara skönt så jag liksom förutsatte det. Bekymrade mig inte så mycket om det först då jag tänkte att det väl berodde på hur oerfaren jag var, men nu när det gått ett tag börjar det bli frustrerande. Till saken hör förresten att det är ett distansförhållande så jag har inte spenderat 10 månader i sträck med pojkvännen och har därför inte 10 månader av erfarenhet :P


     


    Har försökt googla efter tips men det är föga hjälpsamt. "Tala om för din partner vad du gillar!" - Hur ska jag veta det när jag saknar tidigare erfarenheter? Hela problemet är ju att jag inte vet själv! "Onanera för att lära dig hur du kan uppnå njutning!" Det har jag gjort i många år och det fungerar hur bra som helst, känns helt fantastiskt. Men jag har ingen aning om hur jag ska uppnå samma njutning med en partner, det är ju liksom en annan sak så jag kan inte riktigt dra så mycket nytta av soloerfarenheter.


     


    Som ovan nämnt så har jag inga problem att tillfredsställa mina egna behov och har gjort det i åratal, så detta handlar inte om sexuell frustration på det viset. Det känns bara som att jag går miste om en nivå av intimitet då jag inte kan dela den där njutningen med min pojkvän. Sex ska ju vara ömsesidigt, och i nuläget är det väldigt ensidigt. Till en början var det mest bara lite av en besvikelse att jag inte kunde njuta av sex, men nu när det gått ett tag och jag fortfarande inte listat ut hur jag ska göra börjar det bli riktigt frustrerande och upprörande.


     


    Har spenderat många sömnlösa nätter åt att ligga med tårar i ögonen och googla "how to enjoy sex" på mobilen - ibland bredvid min pojkvän i sängen efter att han somnat - och det börjar verkligen påverka min psykiska hälsa :/ Jag känner mig så otillräcklig, nästan defekt, jag känner att jag missar en viktig del av mitt förhållande... Någon som har tips för vad jag kan göra? Vet inte ens var jag ska börja, jag vet inte vad jag gör för fel, jag förstår inte varför det inte fungerar! Jag vet ju att jag KAN uppleva enorm sexuell njutning så varför går det inte med min partner???


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-01-18 22:45
    UPPDATERING: En del i problemet som jag är väldigt medveten om är att jag inte alls tycker om att be min pojkvän om saker. Till 90% handlar problemet såklart om att jag inte ens själv vet vad som fungerar så jag kan inte hjälpa till så mycket utan måste prova mig fram, men övriga 10% skulle jag kanske kunna få till bättre om jag bara bad honom om mer... Men jag är inte ett dugg bekväm med det, så om någon har tips vore det fantastiskt! Jag ska förklara vad jag menar.

    Orsaken till att jag drar mig för att be honom om något (oavsett om det rör sig om något större som att be om oralsex eller något mindre som att bara be honom göra något lite annorlunda) är att jag verkligen avskyr tanken på att han skulle göra något bara för att jag vill det. Jag vill känna mig åtrådd och jag vill känna att han gör saker som han genuint vill. Därför låter jag honom oftast göra typ vad han vill och bara hänger med, för då vet jag att han gör det han själv vill. Om jag bad honom om något skulle det kännas konstigt eftersom att jag vet att han gör det bara för min skull, det gör mig obekväm. Känns lite som att som fullvuxen människa be någon att skära upp ens mat, och sedan obekvämt sitta och titta på medan personen hjälper till med något som man är full kapabel att göra själv och förmodligen även skulle göra bättre själv. Jag BEHÖVER ju inte hans "tjänster" och skulle kunna ge mig själv mer njutning än han någonsin kan ge mig så det känns jättekonstigt av den orsaken också. Helt genuint så är jag hellre utan det jag vill ha än att få honom att göra det bara för min skull. Även om han skulle vara 100% okay med det så är det inte tillräckligt för mig, jag behöver att han verkligen vill det själv och är entusiastisk, vilket det känns som att jag bara kan få om jag låter honom ta egna initiativ. Jättedumt, jag vet...

    Så tips för att bli bättre på att instruera honom och be om saker vore superbra! Vill dock återigen vara tydlig med att det inte skulle lösa i närheten av alla problem, för huvuddelen i problemet är fortfarande att jag inte ens själv vet vad som fungerar. (Vilket förresten också bidrar till att jag inte vill be om något, för om jag exempelvis skulle be om oralsex och kanske också instruerar honom men sedan fungerar det ändå inte så skulle det kännas hemskt att bara "nä det räcker, du kan sluta, det här går inte")
  • Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-20 19:50:39 följande:

    Minns inte exakt, jag tror att han tittade på och typ smekte mina ben eller något. Vet inte riktigt vad han hade kunnat göra utan att hamna i vägen... Egentligen hade jag väl helst sett att han fortsatt och slutfört utan att lämna över ansvaret till mig (men to be fair så hade han ju för avsikt att fortsätta hjälpa till och det var jag som fick honom att sluta när jag försökte göra min grej och han bara var i vägen). Utöver det vore det nog rätt trevligt om han fokuserade på andra erogena zoner för att höja njutningen men vet inte om det skulle bli svårt och han skulle hamna i vägen på andra sätt.

    Med "något" menar jag sexuell stimulering av den typ som ger sexuell njutning och kan leda till orgasm. Vid detta tillfälle tror jag att jag hade trosorna kvar hela tiden, så... Vilken typ av stimulering som helst hade varit bra, oavsett om det var händer, oral eller samlag. Kändes nästan som ett slöseri på en sådan upphetsning att inte göra något av det liksom, även om upplevelsen i sig ändå var trevlig. Jag skulle absolut säga att jag visade hur upphetsande det var, genom tung andning och flämtningar och små ljud medan han gjorde det. Gjorde inte mer för att han slutade. Han gillar verkligen "teasing" och brukar göra små upphetsande saker flera gånger per dag så jag antar att detta var en "större" version av samma sak. När han gör de sakerna brukar jag ofta gny lite när han sliter sig bort och han fnittrar nöjt och lite roat åt hur upphetsad jag är. Jag gillar också det där så jag vill inte att han slutar, men det skulle bli betydligt roligare om jag faktiskt fick ut något av det också. Det registrerar nog inte riktigt i hans huvud hur frustrerande det kan bli för mig eftersom han själv alltid får sin njutning i slutändan.


    Återigen är det din inställning som du behöver ändra. Först skriver du att du inte kan tänka dig vad han kan göra "utan att komma i vägen". Vad är det för inställning till din pojkväns smekningar och närhet under sex...?!?!

    Sedan antyder du han "lämnat över ansvaret till dig". Herregud, du flyttade ju undan hans hand och uttrycker det som att han är "i vägen"

    Du skriver att det vore trevligt om han engagerar sig i andra erogena zoner, men kan ändå inte släppa tanken att han kanske även då är "i vägen "

    Så skriver du att vilken stimulering som helst vore bra... oralt, händer eller samlag, men varför kan inte DU medverka till att detta sker. Varför kan inte du tex ta av dig trosorna. Det är mycket troligt att din pojkvän inte har det så lätt att gissa vad du känner. Han är kanske rädd att göra något du inte vill. Han märker väl att du tycker att han mest är ivägen ibland.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-20 19:59:53 följande:

    Det är ett lite mer djuprotat psykologiskt problem än att jag bara kan säga "jaha men gud vad bra att du tycker att jag är attraktiv, nu är all min osäkerhet som bortblåst!" Så enkelt är det inte, det är som att säga till en person med depression att "bara muntra upp sig." Jag bryr mig om hans åsikt, men min hjärna låter mig inte tro på att det han säger verkligen är hans åsikt utan det känns som att han bara säger saker för att vara snäll. Sedan att jag inte behöver interagera med några kvinnliga könsorgan är irrelevant för problemet är ju att jag inte vill att HAN känner så. Jag känner mig som att jag är besvärlig och äcklig, verkar inte kunna bli av med den känslan och det ger mig mycket ångest.


    Ändå skriver du i förra inägget att vad som helst vore bra, oralt, händer, samlag när du var upphetsad.

    Då låter det inte så otänkbart med oralsex. Det är alltså inte svårt för dig att klaga på att din pojkvän INTE initierar det. Samtidigt tycker du synd om dig själv för att han kanske tycker du är äcklig. Du sänder dubbla budskap.

    Ja, jag förstår att det inte är så lätt att skaka av sig hjärnspöken, men ett steg i att göra det är att välja bort att smutskasta det kvinnliga könet på som du gör. Det är helt onödigt. I stället för att försöka jobba emot dessa tankar brer du på om hur otänkbart det är att tända på kvinnans kön och beskriver det som "massa hudflikar och grejer". Det fullkomligt onödigt.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-03-20 21:45:12 följande:
    Återigen är det din inställning som du behöver ändra. Först skriver du att du inte kan tänka dig vad han kan göra "utan att komma i vägen". Vad är det för inställning till din pojkväns smekningar och närhet under sex...?!?!

    Sedan antyder du han "lämnat över ansvaret till dig". Herregud, du flyttade ju undan hans hand och uttrycker det som att han är "i vägen"

    Du skriver att det vore trevligt om han engagerar sig i andra erogena zoner, men kan ändå inte släppa tanken att han kanske även då är "i vägen "

    Så skriver du att vilken stimulering som helst vore bra... oralt, händer eller samlag, men varför kan inte DU medverka till att detta sker. Varför kan inte du tex ta av dig trosorna. Det är mycket troligt att din pojkvän inte har det så lätt att gissa vad du känner. Han är kanske rädd att göra något du inte vill. Han märker väl att du tycker att han mest är ivägen ibland.
    Jag menar bokstavligen att fysiskt vara i vägen, inget om min "inställning" till hans närhet. Det försvårar ju bara situationen om det uppstår fysiska hinder?? Menar då exempelvis att hans hand kommer i vägen för mina rörelser så att jag inte kan få någon njutning. Detta är för övrigt orsaken till att jag inte kan använda onani under samlag för att hjälpa till (visserligen skulle jag helst inte vilja det ändå, som jag tidigare nämnt i tråden, pga att det känns meningslöst om jag i slutändan bara onanerar istället för att få någon njutning av honom, men det är lite off topic), för han är helt enkelt i vägen för att jag ska kunna göra det. För att vara helt tydlig menar jag då alltså att vaginal penetrering fysiskt hindrar mig från att stimulera klitoris med fingrarna. Det går inte. Handlar inte om min inställning.
  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-03-20 21:54:13 följande:
    Ändå skriver du i förra inägget att vad som helst vore bra, oralt, händer, samlag när du var upphetsad.

    Då låter det inte så otänkbart med oralsex. Det är alltså inte svårt för dig att klaga på att din pojkvän INTE initierar det. Samtidigt tycker du synd om dig själv för att han kanske tycker du är äcklig. Du sänder dubbla budskap.

    Ja, jag förstår att det inte är så lätt att skaka av sig hjärnspöken, men ett steg i att göra det är att välja bort att smutskasta det kvinnliga könet på som du gör. Det är helt onödigt. I stället för att försöka jobba emot dessa tankar brer du på om hur otänkbart det är att tända på kvinnans kön och beskriver det som "massa hudflikar och grejer". Det fullkomligt onödigt.
    Grejen med att jag tycker att det är äckligt är att det får mig att inte klara av att be om det själv. Känns ungefär som att be honom äta en hundskit. Lite mer okay om han åtminstone gör det på eget initiativ, fast till och med då känns det jobbigt och jag säger instinktivt "du behöver inte göra det där..." för jag vill inte att han ska känna något tvång. Eller om han frågar först om jag vill att han gör något så är mitt svar alltid "bara om du vill" - för jag vill verkligen bara om han själv vill.
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-20 23:07:12 följande:

    Jag menar bokstavligen att fysiskt vara i vägen, inget om min "inställning" till hans närhet. Det försvårar ju bara situationen om det uppstår fysiska hinder?? Menar då exempelvis att hans hand kommer i vägen för mina rörelser så att jag inte kan få någon njutning. Detta är för övrigt orsaken till att jag inte kan använda onani under samlag för att hjälpa till (visserligen skulle jag helst inte vilja det ändå, som jag tidigare nämnt i tråden, pga att det känns meningslöst om jag i slutändan bara onanerar istället för att få någon njutning av honom, men det är lite off topic), för han är helt enkelt i vägen för att jag ska kunna göra det. För att vara helt tydlig menar jag då alltså att vaginal penetrering fysiskt hindrar mig från att stimulera klitoris med fingrarna. Det går inte. Handlar inte om min inställning.


    Fast det finns ju ställningar där man kan smeka klitoris utan att det blir "trångt". Tex i skedställningen och bakifrån.

    Nu tycker jag också att det är svårare att smeka klitoris så det blir riktigt bra under samlag. Jag skulle dock aldrig tänka tanken att min karl "var i vägen". Vi löser det gemensamt.

    Grejen är att du resonerade lika när du tog bort hans hans när han smekte dig. Även då skrev du inte visste vad han kunde göra "utan att vara i vägen." Det uttalandet visar också på din negativa inställning.

    Det finns ju massor av saker han kan göra. Kan han inte smeka dig inuti med fingrarna? Slicka dig omkring dina fingrar?, kyssa dina bröst?

    För övrigt är det din inställning som är problemet eftersom du ser det meningslöst att smeka klitoris, eftersom du ser det som att "onanera". Om
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-20 23:11:40 följande:

    Grejen med att jag tycker att det är äckligt är att det får mig att inte klara av att be om det själv. Känns ungefär som att be honom äta en hundskit. Lite mer okay om han åtminstone gör det på eget initiativ, fast till och med då känns det jobbigt och jag säger instinktivt "du behöver inte göra det där..." för jag vill inte att han ska känna något tvång. Eller om han frågar först om jag vill att han gör något så är mitt svar alltid "bara om du vill" - för jag vill verkligen bara om han själv vill.


    Ändå klagade du på att han inte gjorde något mer, som tex oralsex, när du blev upphetsad...

    Ja, men du har ju skrivit att han har berättat att han vill. Du lyssnar ju inte på honom.

    Du måste förstå att det inte är så lätt för honom att veta. Du beskriver ju att du i princip inte njuter av sex. När han tidigare undrat varför du varit tyst har du sagt "jag tänker inte fejka det". Det måste vara väldigt tråkigt att få den kommentaren tillbaka. Du tar bort hans händer när han försöker smeka dig. Det är mycket troligt att du förmedlat en negativ bild av oralsex till honom när du nu ser det som att be honom äta hundskit. Klart han blir osäker.

    Jag har inte ett dugg svårt att förstå att din pojkvän behöver få höra att du vill bli slickad, eftersom att du så ofta uppvisar så negativa reaktioner.

    Du måste förstå honom också. Du måste förstå hans situation, inte bara tycka synd om dig själv.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-03-21 06:55:12 följande:
    Fast det finns ju ställningar där man kan smeka klitoris utan att det blir "trångt". Tex i skedställningen och bakifrån.

    Nu tycker jag också att det är svårare att smeka klitoris så det blir riktigt bra under samlag. Jag skulle dock aldrig tänka tanken att min karl "var i vägen". Vi löser det gemensamt.

    Grejen är att du resonerade lika när du tog bort hans hans när han smekte dig. Även då skrev du inte visste vad han kunde göra "utan att vara i vägen." Det uttalandet visar också på din negativa inställning.

    Det finns ju massor av saker han kan göra. Kan han inte smeka dig inuti med fingrarna? Slicka dig omkring dina fingrar?, kyssa dina bröst?

    För övrigt är det din inställning som är problemet eftersom du ser det meningslöst att smeka klitoris, eftersom du ser det som att "onanera". Om
    Förstår inte varför du insisterar om att det är en negativ inställning när jag säger att det är fysiskt. Ställning spelar ingen roll, han är i vägen. Själva penetreringen är vad som stör. Slidan ligger som bekant väldigt nära klitoris och när en penis (eller hand) är där så kan jag helt enkelt inte komma åt på ett bra sätt. Detsamma gällde alltså situationen med handen, det han gjorde då var just penetrering och han kom då i vägen för mina rörelser. Kan tänka mig att om han hade ansiktet så pass nära att han kan slicka så skulle även det komma i vägen och jag skulle i princip slå honom på näsan :P Jag får inte tillräckligt med spelrum där nere för att göra ett bra jobb om penetrering sker samtidigt, helt enkelt.
  • Anonym (Frustrerad)
    New Dawn skrev 2019-03-21 07:09:41 följande:
    Ändå klagade du på att han inte gjorde något mer, som tex oralsex, när du blev upphetsad...

    Ja, men du har ju skrivit att han har berättat att han vill. Du lyssnar ju inte på honom.

    Du måste förstå att det inte är så lätt för honom att veta. Du beskriver ju att du i princip inte njuter av sex. När han tidigare undrat varför du varit tyst har du sagt "jag tänker inte fejka det". Det måste vara väldigt tråkigt att få den kommentaren tillbaka. Du tar bort hans händer när han försöker smeka dig. Det är mycket troligt att du förmedlat en negativ bild av oralsex till honom när du nu ser det som att be honom äta hundskit. Klart han blir osäker.

    Jag har inte ett dugg svårt att förstå att din pojkvän behöver få höra att du vill bli slickad, eftersom att du så ofta uppvisar så negativa reaktioner.

    Du måste förstå honom också. Du måste förstå hans situation, inte bara tycka synd om dig själv.
    Skulle inte kalla det att "klaga" utan snarare att jag blev besviken. Jag lyssnar på honom, jag har bara svårt att genuint tro på honom. Det är ju "sätt sak att säga" till sin partner så han skulle för all del kunna göra det bara för att vara snäll. Detta är ett stort problem för mig i andra situationer med, till exempel så har jag alltid en känsla i bakhuvudet att inte ens mina bästa vänner gillar mig (även om vi har varit väldigt nära i många år och jag har ingen riktig orsak att tro det) utan att de bara hänger med mig för att det vore elakt att dissa mig. Jag initierar sällan konversationer med dem och frågar sällan om de vill umgås för jag känner att jag är till besvär, att de inte vill, att de kommer hänga med bara för att vara snälla. Handlar inte om att jag är tjurig utan jag har verkligen problem.

    Förstår att det inte är kul för honom att höra en sådan kommentar, men samtidigt måste jag ju vara ärlig, eller? För det mesta undviker jag helt att säga något just för att jag inte vill såra honom och det blir tyvärr knappast bättre då. Jag tog bort hans händer vid ett enda specifikt tillfälle för att han hindrade mig från att göra något. Huruvida jag förmedlat en negativ bild av oralsex vet jag inte, det enda jag egentligen sagt om det är att han inte behöver göra det om han inte vill.

    Jag tycker inte synd om mig själv, jag är arg på mig själv för att jag verkar vara så jäkla inkompetent. Det känns som att jag borde ha listat ut det nu men jag verkar i princip inte ha gjort några framsteg och det är enormt frustrerande. Jag hade inte väntat mig att det skulle vara såhär svårt, och genom hela mitt liv har jag haft lätt för att lära mig saker, så att ha såhär stora problem är främmande och gör mig mycket stressad. Jag förstår att det är svårt för honom, och jag lägger en övervägande del av skulden på mig själv, det är inte som att jag sitter här och gnäller på HONOM utan poängen med hela tråden var ju att få hjälp med vad JAG kan göra för jag känner att det är JAG som gör fel.
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-21 08:16:59 följande:

    Förstår inte varför du insisterar om att det är en negativ inställning när jag säger att det är fysiskt. Ställning spelar ingen roll, han är i vägen. Själva penetreringen är vad som stör. Slidan ligger som bekant väldigt nära klitoris och när en penis (eller hand) är där så kan jag helt enkelt inte komma åt på ett bra sätt. Detsamma gällde alltså situationen med handen, det han gjorde då var just penetrering och han kom då i vägen för mina rörelser. Kan tänka mig att om han hade ansiktet så pass nära att han kan slicka så skulle även det komma i vägen och jag skulle i princip slå honom på näsan :P Jag får inte tillräckligt med spelrum där nere för att göra ett bra jobb om penetrering sker samtidigt, helt enkelt.


    Ja, du har inställningen att det inte går oavsett samlagsställning pga fysika förutsättningar, men klitoris går, rent fysiskt, bra att komma åt i flera ställningar, tex bakifrån, eller saxställningen.

    Det är möjligt att du har svårt att komma i dessa ställningar av någon annan anledning, men om du inte har något avvikande fysiskt utssernde så finns det plats, rent fysiskt, att stimulera klitoris.

    Du har förövrigt berättat att gillar inre stimulans när du onanerar, så om dina två fingrar inte är i vägen kan inte din pojkväns fingrar vara det heller(rent platsmässigt) . Sedan kan det ju vara så att du har svårt att komma /njuta pga att det blir fel tryck eller takt, eller pga mentala hinder, men du kommer aldrig komma vidare om du tror att det bara fokuserar på fysiska platsen. Din pojkvän kommer heller aldrig kunna möta dina svårigheter om du inte är ärlig med dem.

    Ni verkar inte provat att han slickar dig omkring samtidigt som du smeker dig. Vi brukar göra det och det är inget bekymmer alls. Ofta ligger jag då på sängkanten med benen i golvet. Du bara förutsätter att det inte funkar.

    För övrigt är det mycket som handlar om inställning, för du vill ju inte be om saker, du vill inte smeka dig för du har beskrivit att det känns meningslöst om du själv onanerar, och du skriver att du inte vill be om "tjänster" du lika gärna kan göra själv.

    Även när det gäller stimulans av andra erogena fastnar du vid att han kan komma "i vägen", så ja det låter som att mycket handlar om din inställning.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Frustrerad) skrev 2019-03-21 08:26:46 följande:

    Skulle inte kalla det att "klaga" utan snarare att jag blev besviken. Jag lyssnar på honom, jag har bara svårt att genuint tro på honom. Det är ju "sätt sak att säga" till sin partner så han skulle för all del kunna göra det bara för att vara snäll. Detta är ett stort problem för mig i andra situationer med, till exempel så har jag alltid en känsla i bakhuvudet att inte ens mina bästa vänner gillar mig (även om vi har varit väldigt nära i många år och jag har ingen riktig orsak att tro det) utan att de bara hänger med mig för att det vore elakt att dissa mig. Jag initierar sällan konversationer med dem och frågar sällan om de vill umgås för jag känner att jag är till besvär, att de inte vill, att de kommer hänga med bara för att vara snälla. Handlar inte om att jag är tjurig utan jag har verkligen problem.

    Förstår att det inte är kul för honom att höra en sådan kommentar, men samtidigt måste jag ju vara ärlig, eller? För det mesta undviker jag helt att säga något just för att jag inte vill såra honom och det blir tyvärr knappast bättre då. Jag tog bort hans händer vid ett enda specifikt tillfälle för att han hindrade mig från att göra något. Huruvida jag förmedlat en negativ bild av oralsex vet jag inte, det enda jag egentligen sagt om det är att han inte behöver göra det om han inte vill.

    Jag tycker inte synd om mig själv, jag är arg på mig själv för att jag verkar vara så jäkla inkompetent. Det känns som att jag borde ha listat ut det nu men jag verkar i princip inte ha gjort några framsteg och det är enormt frustrerande. Jag hade inte väntat mig att det skulle vara såhär svårt, och genom hela mitt liv har jag haft lätt för att lära mig saker, så att ha såhär stora problem är främmande och gör mig mycket stressad. Jag förstår att det är svårt för honom, och jag lägger en övervägande del av skulden på mig själv, det är inte som att jag sitter här och gnäller på HONOM utan poängen med hela tråden var ju att få hjälp med vad JAG kan göra för jag känner att det är JAG som gör fel.


    Att du mår dåligt ändrar inte på faktumet att det är din inställning du måste ändra på.

    Vadå ärligt. Är det verkligen det enda sättet att vara ärlig på att säga "jag tänker inte fejka det"

    Om du verkligen ville vara ärlig skulle du väl berätta att du brottas med problem att du är rädd att inte duga, eller har svårt att njuta bla för att du är rädd att han bara smeker dig för att vara snäll.

    Om du verkligen skulle vara ärlig skulle du sagt att du ville ha mindre samlag och mer annat när ni har sex
    Anyone can hate. It costs to love.
Svar på tråden Jag njuter inte av sex. Tips?