Amanda Schulmans känga till Ulf Kristersson: "Översittare"

Politiska budskap tapetserar nu många av Sveriges städer. En av dem som inte uppskattar valaffischerna är Amanda Schulman, som inte verkar tycka om Moderaternas budskap.

Amanda Schulman kritiserar Ulf Kristerssons budskap på en av Moderaternas valaffischer.

Under de senaste veckorna har svenska städer dekorerats med valaffisher som Sveriges partier använder för att förmedla sina budskap. Vad man tycker om affischerna och budskapet de levererar är olika, men en som gjort det mycket klart och tydligt vad hon tycker om åtminstone en av dem är entreprenören Amanda Schulman, 42.

"Finns ingenting som får mig på så dåligt humör som att se denna valaffisch.", skriver Schulman på sin Instagram Story där hon visar upp en bild på en av Moderaternas valaffischer.

"Översittare"

Det hon syftar på gör henne illa tillmods är att Ulf Kristersson (M), som syns på den nämnda valaffischen, "snackar skit om Sverige".

"Känslan är att han snackar skit om Sverige. Som att Sverige är fruktansvärt och han kan ta tag i detta skitland.", skriver Amanda Schulman och tillägger:

"Översittare."

Hon poängterar även att det är Ulf Kristerssons eget parti, Moderaterna, som ansvarar för vården i Stockholm.

"Ett skräckscenario som det är nu", skriver Schulman och betonar att hon vill att något annat parti ska ta över uppgiften för regionstyret.