Inlägg från: CM Punk |Visa alla inlägg
  • CM Punk

    Ser att man pratar bilar fins där några som diggar wrestling med tro??

    Coolt! En wrestling intresserad på FL, trodde jag var ensam... Jag lägger kanske alldeles för mycket tid på wrestling, ser allt. WWE, TNA, ROH, CZW... Äntligen CM Punk i ECW oxå, har väntat så länge på det.. Ser inget på tv, tål verkligen inte den svenska kommentatorn som förstör allt.

    Tycker TNA ger gamlingarna för mycket tid, Nash, Sting, Steiner är ju inget att satsa på direkt. Och så måste Jarret sluta ha titeln hela tiden (men det blir ju så när man styr företaget... WWE har ju Triple H..)

    Skulle kunna skriva hur mycket som helst men jag slutar nog här!

  • CM Punk

    Vet inte om jag riktigt tycker om att DX återförenats, men det är nog bara tillfälligt.. återigen använder dom något gammalt istället för att vara nytänkande. Sitter å kollar lite på TNA just nu, Sonjay Dutt e grym!

    Snart dags för CZW Tornament of Death 5, sjukare wrestling får man leta efter...

  • CM Punk

    Hänger med i svängarna på de flesta wrestling sidorna pwinsider.com och wrestleview.com är favoriterna. Tna går väl på torsdagar i USA så jag ser det oftast på fredagarna, laddar ner all wrestling... Klantigt av RVD att åka dit nu när han äntligen fick bältet runt midjan, det blev ju inte långvarit direkt.
    Kommer ihåg tiden när WWF gick på tv3, jag hade Crush som favorit på den tiden, haha. Hoa Hoa och Bruno var ju världens bästa kommentatorer!

  • CM Punk

    Laddar nästan allt från PWT (prowrestling torrents, finns även xtremewrestlingtorrentsm, bara googla använd utorrent för att ladda ner bara googla efter det oxå), dom har allt det jag kräver iaf. Dags att kolla lite TNA igen...
    Owen Harts olycka va för jävlig.. Han var mycket mer underhållande än sin bror Bret Hart (enligt mig)

  • CM Punk

    Skulle vara lite kul och åka å kollar i GBG å se vad dom går för...
    Hulk Hogan ska visst gå en match mot Randy Orton på Summerslam, han slutar visst aldrig...

  • CM Punk

    Drar en lite snabb lista, finns nog bara killar som är aktiva nu då jag inte direkt tycker om den "gamla" wrestlingen...

    1. CM Punk - Fantastisk på micken fantastisk i ringen. Snart debut i ECW, helt klart WWE's framtid.

    2. Samoa Joe - Helt fantastisk!

    3. Sick Nick Mondo - lade ner wrestlingen för han hade antagligen varit död om han fortsatt. Se gärna dokumentären om hans karriär som han har gjort själv. Wrestlade för CZW.

    4. Matt Hardy - Lever för Wrestling men får bara skit tillbaka av WWE, får antagligen sparken snart igen. Grymt underskattad av WWE.

    5. Kurt Angle - Antagligen den bästa i WWE.

    6. Mick Foley - Alltid kul och våldsamt.

    7. Owen Hart - Bästa av Hart bröderna. Efter att ha sett Hitman Harts dokumentär tål jag inte Hitman, mycket gnällig människa...

    8. Aj Styles - Flyger hit och dit och tillbaks...

    9. Austin Aeris - hoppas att han kommer tillbaks till TNA snart.

    10. Sabu - Genocidal, suicidal osv.

    Svårt att välja tycker jag, skulle nog kunna sitta ett bra tag till å ändra i listan.

  • CM Punk

    Stackars Batista och Big Show, dom blev helt utbuade innan matchen började. När dom sen satte igång började publiken skrika "Change the channel". Bäst var CM Punks match, men även Dreamer + sandman tagteam matchen var underhållande.

  • CM Punk

    Är så trött på det här om att Wrestling är fejk... Alla som kollar på wrestling vet väl att det är underhållning! lr? Så vad är det som är fejk? Dom slår sig, blöder, åker igenom glas/bord/lysrör/väggar mm. på riktigt, det är inte trickfilmat... Jämför inte wrestling med någon sport för det är ingen sport!

  • CM Punk

    Tycker det är på tider för lite bättre storylines nu oxå, jäkla dött i wrestlingen nu tycker jag...

Svar på tråden Ser att man pratar bilar fins där några som diggar wrestling med tro??