• Anna1985

    Mammaledig i Bromma/sthlm

    Hej...

    Jag är en mammaledig 21 åring som undrar om det finns några andra mammalediga i bromma/sthlm...området som kanske vill bubbla lite eller så...

    Ciao.../ Anna

  • Svar på tråden Mammaledig i Bromma/sthlm
  • Naijna

    Jag kan också fredag.

    Undrar om det går något i den här tråden för jag vaknade dunderförkyld och det har jag inte varit på över 1,5 år..

  • FridaS

    hehe, sorry om jag smittat er
    vid 15 ska jag till läkare, får se om det e nåt annat än förkylning.. men det känns så förjäkligt för nu har fått mens med och har apont i magen... allt på en gång, så kul!

    hoppas inte fler blir sjuka nu..

  • Naijna

    Det är lugnt Frida jag förlåter dig ;) Bra att du fått tid hos läkarn iaf... inte alls roligt när allting kommer på en och samma gång.

    Jag tänkte se om jag lyckas hyra en film genom Tv4anytime.. orkar inte bege mig ut i regnet för å hyra en film :(

    Ska vi sikta på fredag om alla är friska å krya och inte allt för upptagna med dopförberedelser?

  • FridaS

    nu har jag vart hos läkaren, har bihålsinflammation (stavas det så...) inte kul, men nu har jag medicin iaf... får man bara hoppas man blir frisk snart..

  • Linniz

    Usch!!! Bihåleinflamation är inte kul, men när du har fått medecin brukar det bli bättre fort som tur är ! stackare, hur går det med aurora när du är sjuk, orkar du både och?

  • FridaS

    Jens tar aurora, han skulle jobba natt i söndags men tog ledigt för jag var helt väck då. mycket kan man säga o klaga på när det gäller min kära sambo, men när det verkligen gäller e han toppen.
    vad har ni gjort idag då?
    just nu vägrar aurora somna, hon brukar somna vid 20, så hoppas hon somnar snart..får ta o skumpa med vagnen över tröskeln tror jag..

  • Linniz

    Va bra att du får hjälp iallafall, kom ihåg en gång när jag hade hög feber och va hemma själv med simon, jag va jätte rädd att jag skulle svimma eller nåt när jag va själv.. Idag har vi inte gjort så mycke, Simon är ju lite förskyld så vi har tagit det lugnt har varit och handlat och gått i spö regn hem Jag har köpt en ny vagn nu, fast jag har inte hämtat den ännu, köpte av en vän, ska hämta den på onsdag!! Hur fungerar din nya vagn Frida??

  • Mama85

    hej hej, märker att jag inte har vart lika aktiv som ni i tråden...ni glömmer väll inte bort lilla mig!? :(
    Tycker oxå de va läskigt att va själv med Tilda örsta g jag va sjuk. De va riktigt tungt...min sambo jobbar ju natt så jag va själv med henne å de va läskigt å jobbigt. Förrut har man ju bara haft sig själv att ta hand om när man va sjuk. Då kunde man ligga å bara tycka synd om sig själv men dem dagarna e de slut på nu....:)

Svar på tråden Mammaledig i Bromma/sthlm