ädelostdipp
är det pulversort ellerpå tub så att säga spelar det ju ingen roll , sen är risken ganska liten att man får tex listeria även fast man äter .. dippen är ju även utspädd med tex gräddfil osv .
är det pulversort ellerpå tub så att säga spelar det ju ingen roll , sen är risken ganska liten att man får tex listeria även fast man äter .. dippen är ju även utspädd med tex gräddfil osv .
alltså om man gör egen men egna råvaror så är dippen utspädd
ja alltså om du har en bit ädelost och moffar i dig den som den är eller äter en ädelost dipp där det är tex en halv ädelost och tex gräddfil .. då blir det ju mindre ädelost du kan få i dig , plus att alla äter ju inte upp hela dippen själv , så du får i dig ännu mindre ädelost .
Men som sagt ädelost i pluver eller på tub = ofarlig totalt
Ädelost färskvara = liten chans för listeria (men liiiiiten)
jo men risken för just den bakterien är liten , dvs om du äter 1 gång så är det ju en mindre chans att du ens får bakterien än om du moffar i dig 15 gånger i veckan .