Inlägg från: Cathrine84 |Visa alla inlägg
  • Cathrine84

    Katastrof med prickig korv?

    Oj, jag har ätit sånt hela graviditeten. Så länge det luktar och ser okej ut så tror jag absolut inte att det är någon fara! Jag har däremot inte ätit skinka eller korv som pålägg när det stått i kylen i typ nån vecka efter att man köpt det och öppnat förpackningen utan smaskat på dom första dagarna!
    Så är du, mitt råd är att så länge maten ser okej ut och luktar som vanligt så är den helt okej. Risken är att man skulle vara väldigt hungrig jämt annars.

  • Cathrine84

    Har hört från en person som arbetade i mataffär tidigare att det ska vara värre att handla från chark. De använder handskar när de gör iordning allt, men de byter oftast inte emellan typ ost, skinka räkor och liknande. Därför sprids mer bakterier där.

Svar på tråden Katastrof med prickig korv?