Kan man frysa tacopaj?
Har aldrig gjort paj förut!
Pajbotten, tacofärs och nån röra ovanpå med creme fraiche, grädde, ost, lök och lite annat bös. Funkar det att frysa eller blir den äcklig när man värmer den efter frys?
Tacksam för svar!
Har aldrig gjort paj förut!
Pajbotten, tacofärs och nån röra ovanpå med creme fraiche, grädde, ost, lök och lite annat bös. Funkar det att frysa eller blir den äcklig när man värmer den efter frys?
Tacksam för svar!
Tack snälla ni för svaren!
Nu står pajen i ugnen. Tycker den ser konstig ut... Och så står det att den ska vara inne 30-50 min. Det är ju ganska stor skillnad! Hur ska jag veta när den är färdig? Jösses, vilket projekt det här blev...
Måste man verkligen kunna laga mat bara för att man är vuxen och har barn
*försvinner muttrande*
Stumpan, du kan få det jag gjort på men jag vet ju inte om det blir gott än
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
150 gr smör el margarin
2 msk kallt vatten.
Blanda smör och mjöl. TIllsätt vatten och arbeta ihop en smidig deg. Lägg i plastfolie och låt vila kallt i ca 30 min. Platta ut i pajform. Förgrädda i 225 grader i 10 min
Fyllning 1
500 gr köttfärs
1 hackad lök
1-2 taco kryddmix
1 dl vatten
Bryn färs och lök. I med kryddmix och vatten och låt koka ihop. Lägg i pajskalet.
Fyllning 2
4 tärnade tomater
2-3 chili (går även med grön på burk)
1 hackad lök
1,5 dl matlagningsgrädde
2 dl creme fraiche
4 msk majonnäs
2 dl riven ost
Blanda allt och lägg ovanpå köttfärsen.
Grädda i 225 grader i 30-50 min.