• Fred

    Platt TV

    Fan vilken djungel det är där ute med platta TVs. Tycker det är otroligt svårt att bestämma sig eller veta vad man vill ha ens. Kollar normalmycket på TV / DVD ska köpa xbox360 och vi har i dag en sunkig 29 tumms tjock TV, vill helt klart byta upp mig. Men då är problemet att jag måste skaffa Digitalbox (har analog com hem) men det är klart det är ju inget större problem men kostnaderna skjuter i höjden, och HDTV är i sin linda, jag vill ju så klart ha den bästa tänkbara upplösningen och prestandan men varför igentligen?... det viktigaste är ju att det funkar att kolla på vanlig TV utan att det är dålig bild. men då kan man ju ha kvar den Gammla tjock TVn..

    om det finns några kunniga eller insatta snubbar här får ni gärna tycka till om vad ni tycker om den TVn jag vill ha

    www.smartson.se/test/tv/philips-37pf9830.htm

    www.t3.co.uk/reviews/entertainment/hd_ready_tv/philips_37pf9830_hd_ready_lcd_tv

  • Svar på tråden Platt TV
  • cruZZe

    tomsus: Måste skryta med att min pana hörs endast om jag lägger huvet på sned rakt ovanför TV´n.Vet dock att många hade strul med 37" pana då ena fläkten var av "udda" fakbrikat gentemot de andra två som satt i. Men pana tog det på garanti och goodwill.

  • Fred

    cruZZe läste i M3 tidningen tror jag att det var där stog det att flera tillverkare satsar på spelare som klarar både HD DVD och Blue ray. så man kan både kolla porr :D och annat på HD DVD.. :P..

    kablar är något jag förut aldrig fattat och har tyckt att det är lite analt :P men det är skoj med bra kablage.. ska åka till hi-fi klubben och kolla läget.

  • tomsus

    cruZZe, du har tur att den är tyst då. Har kollat runt lite nu och de flesta jag pratat med har 'elektronik-surr' på sina plasma. Fläktljud har jag inget, men däremot så surrar det så man hör det vid väldigt låg volym och tyst i rummet. Kanske blir bättre när jag får upp tv'n på väggen och slipper akustik mot golvet....

  • cruZZe

    Fred: Ja att tillverkare av spelarna inte kan komma äverens är kris. Därför satsar säkert många på både och, men frågan blir vart filmerna kommer släppas mm.

    tomsus: Är som sagt knäpptyst om min TV. Dock surrar min HTPC aningen.

  • NiklasG

    Undrar lite jag med..
    Om jag nu skulle köpa ny TV så vill jag naturligtvis ha den bästa prestanda på den. Och givetvis ska den vara platt eftersom det är så populärt (vill ju inte vara sämre än andra..). Mitt problem är att jag inte vill ha "för stor" TV. Max 37" får jag nog in där den ska vara.

    Men ack så svårt det är att hitta 37" plasma. LCD vill jag inte ha!

    Någon vet en superprodukt på 37" ?

  • cruZZe

    Niklas: Som jag tidigare rekomenderat. Panasonic TH37PV60 Har samma TV fast 42". Är mkt nöjd med den och den har fått väldigt bra kritik i alla tester.

  • expert

    Köp en Panasonic PV60. Bästa du kan köpa i det normala prisläge. 37" och 42" samma maskin. Jag har en 42:a hemma. Och vi säljer MASSOR i butiken just nu.. köp köp köp

  • tomsus

    Är det bara jag som tyckte att Panasonic PV60 har för 'mörk' bild? Då den står brevid Samsung, Pioneer, Hitachi så såg den riktigt illa ut, men det kanske är annorlunda när den kommer 'hem' och får bättre matning? :)

    Imorrn åker 42'an upp på vägen på ett Vogels 6325 stativ...

Svar på tråden Platt TV