Inlägg från: Odella |Visa alla inlägg
  • Odella

    Varför blir inte fläskpannkakan "fluffig"?

    Vet inte vad jag gör för fel! Igår skulle jag göra fläskpannkaka (fast med bacon i då) och den blev jääättetunn. Här är receptet som jag följt:

    4 ägg
    2 1/2 dl vetemjöl
    6 dl mjölk
    2 krm salt
    1 msk margarin

    gräddas i 15 minuter.

    Vad kan jag gjort för fel? (ska laga det idag också så jag vill att den ska bli fluffig och stor)

    Åh vilka I-lands problem man har!

  • Svar på tråden Varför blir inte fläskpannkakan "fluffig"?
  • Odella

    Jag använder en såndär standardform som finns i alla lägenheter

    Tack för tipsen allihopa! Ska testa med dubbel sats + lite bakpulver i.

Svar på tråden Varför blir inte fläskpannkakan "fluffig"?