• Xerxez
    Äldre 5 Nov 18:57
    2410 visningar
    18 svar
    18
    2410

    Elfsborg regerar!

    Alla regniga kvällar man suttit på Ryavallen och frusit. 70-, 80-, och 90-tal...


    Alla gliringar man fått för att man stått upp för Elfsborg. Och så går dom och sparkar stockholmslagen i rôva! Det är ju förjävla gott rent ut sagt.


    Post hoc ergo propter hoc
  • Svar på tråden Elfsborg regerar!
  • sterre
    Äldre 5 Nov 20:03
    #1

    ett stort grattis

  • rudd
    Äldre 5 Nov 21:34
    #2

    Grattis på er!! är djurgårdare men tycker att dom var värda dethär!!

  • Papara­uk
    Äldre 5 Nov 22:31
    #3

    Ja de va jävligt värda det här... Djurgårns spelar lika rörligt som ett par konor och Fröjdfelt är rädd för att blåsa straff eftersom som han själv sa det... -Jag ville inte avgöra guldstriden!!!

    DET VA JU DET HAN GJORDE!!
    Nä men Taco & Co var riktig värda Guld... Vinner med 1-0 mot en B uppställning som inte rör sig...
    Men är det konstigt att DIF inte ger allt?? ABSOLUT INTE! AIK gjorde samma sak för några år sen... Åkte till Malmö och ställde ut skorna å Torska med 5-0 Så att inte DIF vann guld så man kan väl säga att det är jämt...

    Elfsborg kommer inte ha någonting att säga till om i Champions Leauge kvalet... Så vi får vänta minst ett och ett halvt år till innan ett Svenskt lag kvalificerar sig dit...

    Kul att se att Bajare och Djurgårdare och annat pack hejjar på Elfsborg en dag som detta... Eller senaste omgångarna rättare sagt... Men har man inget egen Lag som vinner så...

    Vi e gnaget, AIK Alla hatar oss VAFAN gör det!!

  • Jahapp
    Äldre 6 Nov 07:23
    #4

    uj.... här var det bittra inlägg....
    Otrolig stämning på Arenan... kasnke inte bästa matchen i år, men vad f-n...... bästa gulsvarta laget vann guldet!!

  • Marcus pappa
    Äldre 6 Nov 07:59
    #5

    Grattis! Ni var det bästa laget och var väl värda att vinna. Tur för allsvenskan att solna aik inte vann, hade verkligen bevisat vilken dålig klass den håller då. Ett superetta lag ska spela i superettan.

    Jag tycker inte det är konstigt att man håller på andra lag när ens eget förlortat guldchansen. Hela Sverige höll ju på Elfsborg, utom de som blivit lurade att gnäget är något att hålla på.

    Näe, även om jag är Djurgårdare är jag imponerad av Elfsborg satstning och av Borås Arena. Nu är det inte "de sex" man kan prata om utan "de sju". Stort grattis och lycka till i CL-kvalet.

  • Ångan
    Äldre 7 Nov 22:00
    #6

    Stort grattis till guldet, det var ni värda. Elfsborg vann eller tog poäng i många matcher där dom igentligen inte var värda det, det är lag som lyckas med det som vinner i slutändan.
    Jag är bajare rakt igenom, och vet exakt var vi förlorade guldet (förrutom de där 3 minuspoängen) och det var mot flera bottenlag... matcher som man bara måste vinna för att ha en chans att hamna högst upp. Bajen misslyckades med det som elfsborg och gnaget lyckades med.

    Sen det där om att alla bajare hejade på elfsborg...hmm...inte jag iaf. Jag är intresserad av hur det går för hammarby och inget annat. Bajen vann mot elfsborg och gav gnaget en riktig chans till ett guldryck. Den pressen klarade inte gnaget av helt enkelt.
    Jag är iaf stolt över det bajen lyckades med till slut. Var mycket strul efter vm-uppehållet, sen all skit med dif-derbyt osv som störde en del. Men på nåt sätt så lyckades dom kämpa sig tillbaka och hamna på en helt klart godkänd 3:e plats. Hade som mål att bajen skulle få spela RL och det får dom göra nu.

    Som sagt, elfsborg torskade endast TRE matcher på en hel säsong, det är riktigt starkt. Mycket tur många ggr, men ett bra lag har tur, så är det bara
    Finns mycket OM och MEN.... det bästa är att det bara finns en sanning

  • Äldre 8 Nov 08:39
    #7

    Grattis
    Undrar bara när man själv får jubla som Ängel nästa gång

  • Erasmu­s
    Äldre 8 Nov 08:51
    #8

    Ja..grattis Elfsborg..en otroligt väl genomförd säsong och ett välförtjänt guld . Hoppas dock att det återigen tar ett drygt halvsekel till nästa Boråsguld !

    *Mitt älskade AIK..Ni har givetvis också gjort en underbar insats och kämpat väl..bugar&bockar för det*

    Frid/E.

  • turpet­er
    Äldre 8 Nov 18:55
    #9

    Så jäkla gott. Går runt på små moln hela dagarna :)

    Viktig match på söndag. Gnägget kommer på besök i "snö ligan" och jag är rädd för att dem är mer tända nu än Elfsborg.

    Ses på arenan ;)

  • Jahapp
    Äldre 9 Nov 07:19
    #10

    Långkalsonger och ullsockar behövs på Arenan på söndag! Gillar egentligen inte idéen med "snöligan". En välbehövlig vila och sedan långsiktig träning inför nästa säsong skulle passa bättre!

  • Papara­uk
    Äldre 9 Nov 10:58
    #11

    Henke Larsson har rätt skön attityd till "snöligan". Det roliga är när klubbchefen skulle försvara ligan och han säger:
    - Titta på FC Köpenhamn. De spelade mot Man utd och planen var i gott skick ,lite kallt kanske men planen var fortfarande spelbar.
    KAN DET BERO PÅ ATT FCK HAR TAK PÅ SIN ARENA ÄRTHJÄRNA!!!!!?????

    Visst är det en bra värdemätare osv att Möta topplag från Danmark och Norge och jag försöker inbilla mig att möta såna lag kan hjälpa oss att fortare ta oss ut i Europa! Men då måste vi kunna ordna bättre Matchförhållande här i Sverige.

  • turpet­er
    Äldre 9 Nov 21:50
    #12

    Elfsborg har ju plastmatta och värmeslinga under, förra vintern va den bara snötäckt 3-4 dagar.

    Viktigt är att våga gå runt på många spelare annars blir det svårt hänga med i allsvenskan 2007.

  • turpet­er
    Äldre 12 Nov 20:57
    #13

    Efter dagens match vet vi, Elfsborg är sveriges bästa lag!
    4 - 0 :)

  • davidi­an
    Äldre 12 Nov 21:18
    #14

    på sättåvis ett bekvämt resultat...annars hadde man som aik:are gått och grämt sig ännumera

  • ingebu­s
    Äldre 12 Nov 23:09
    #15

    Dagens resultat mellan AIK och Elfsborg visar tydligt vilka som är bäst i Sverige just nu. AIK var bland det blekaste jag sett de skapade ingenting på hela matchen.Heja Elfsborg ni får visa hur man spelar fotboll.

  • Mejas Pappa
    Äldre 8 Jan 23:32
    #16

    Elfsborg va sett överhela året d bästa laget , annars hade man inte haft mest poäng när serien av slut..punkt slut , e bara lite trött på en viss person hära inne som hela tiden kallar aik superettan lag...när aporna värvade hysen , kjäll-stöm mfl så inte hörde man nå snack om att dom av superettan spelare , trots att deras klubbar då spelade i ettan , å historiskt sett (som du så noga påpekare att ni apor har flera sm guld) så har ni spelat fan så många flera sesonger dära en aik , så då borde alltså aporna vara superettan lag , eller div ett lag då kanske?? och ja aporna är lillebror till aik..vi kallas tvilling klubbrana , aik bildades först..dvs storebror.sen att lilelbror just nu har flera sm guld..ja..shit happens...aja nu spårade jag ur lite...va tvungen å skriva av mig lite.
    Men jag tror elfsbrog kan gå vidare i champions..man har bra grundtanke i spelet som spelarna e trygga med..önskar lycka till..hoppas ni går långt =) kan ni vara utslitna i serien så tar vi guldet nästa år =)

  • Nicke 77
    Äldre 15 Jan 23:24
    #17

    Underbar seger 2006. Hoppas på en repris 2007.

  • Jahapp
    Äldre 16 Jan 15:35
    #18

    Japp.... en repris skulle inte va så dumt!

Svar på tråden Elfsborg regerar!