Inlägg från: Ångan |Visa alla inlägg
  • Ångan

    Elfsborg regerar!

    Stort grattis till guldet, det var ni värda. Elfsborg vann eller tog poäng i många matcher där dom igentligen inte var värda det, det är lag som lyckas med det som vinner i slutändan.
    Jag är bajare rakt igenom, och vet exakt var vi förlorade guldet (förrutom de där 3 minuspoängen) och det var mot flera bottenlag... matcher som man bara måste vinna för att ha en chans att hamna högst upp. Bajen misslyckades med det som elfsborg och gnaget lyckades med.

    Sen det där om att alla bajare hejade på elfsborg...hmm...inte jag iaf. Jag är intresserad av hur det går för hammarby och inget annat. Bajen vann mot elfsborg och gav gnaget en riktig chans till ett guldryck. Den pressen klarade inte gnaget av helt enkelt.
    Jag är iaf stolt över det bajen lyckades med till slut. Var mycket strul efter vm-uppehållet, sen all skit med dif-derbyt osv som störde en del. Men på nåt sätt så lyckades dom kämpa sig tillbaka och hamna på en helt klart godkänd 3:e plats. Hade som mål att bajen skulle få spela RL och det får dom göra nu.

    Som sagt, elfsborg torskade endast TRE matcher på en hel säsong, det är riktigt starkt. Mycket tur många ggr, men ett bra lag har tur, så är det bara
    Finns mycket OM och MEN.... det bästa är att det bara finns en sanning

Svar på tråden Elfsborg regerar!