Inlägg från: tandrollet |Visa alla inlägg
  • tandrollet

    Byta ut vetemjöl i recept?!

    Går det? Att byta ut vetemjöl mot något annat mjöl (vilket?!) då man bakar kakor,bullar och bröd???

  • Svar på tråden Byta ut vetemjöl i recept?!
  • tandrollet

    thezz h : Precis!? Skulle vara roligt att kunna använda "vanliga" recept och bara byta ut mjölet.Men vilket mjöl är bäst att använda i tex. bakverk,och vilka mängder gäller?!

  • tandrollet

    Skrinda:  Är inte glutenintolerant , mår bara mycket bättre om jag undviker vetemjöl.Tyvärr finns det i nästan alla brödsorter så det blir att äta glutenfritt! Varför kan man inte helt kallt byta ut vetemjölet mot tex majsmjöl som thezz h skrev?

  • tandrollet

    Tack alla för alla råd och tips! Fortsätt skriv om ni vet mera!!!
    ciccielv: Ska kolla in sempers sida...


    Något annat tips om var man hittar bra glutenfria recept?

  • tandrollet

    ciccielv : Har du något "superrecept" på god chokladkaka???Tack för tipset om "allergimat"

  • tandrollet

    ikve: Vilket glutenfria mjöl?! Vilket som helst? Om det står tex. 4 dl vetemjöl i ett kakrecept, lägger du i 4 dl av det glutenfria mjölet då???

  • tandrollet

    ikve: Vad är husk?! Har aldrig hört...

  • tandrollet

    skrinda: *fniss* Ja alltid lär man sig ngt nytt! Hur mycket av detta "snusk" ska man ha i då?

Svar på tråden Byta ut vetemjöl i recept?!