• mommy4you

    JULSKINKA

    Vad för skinka köper ni?


    Du skall bära ditt barn som den sista droppen vatten
  • Svar på tråden JULSKINKA
  • PamH

    Köper kokt skinka och griljerar den själv.

  • annca

    Kööper färdigkokt, men fördrar rimmad ugnsbakad!


    ~*~ man önskar att man kunde vara bara tyst & cool (W.Crafoord)~*~
  • lata kocken Johanna

    bara undrar

    rimmad är ju alltid skinkan...
    sen kan man välja att koka eller ugnsbaka den eller rent av grilla den på utegrillen (det blir mums)

  • A med A och R

    Färdig kokt


    Att städa medans barnen är små är som att skotta snö medans det snöar....
  • Shyme

    Här ungsbakas skinkan så jag köper rimmad....


    / Shyme & Miranda 050928
  • Nallemajatjejen

    Röstade på kokar själv men vi brukar faktiskt inte koka utan vi gör den i "plastpåse" i ugnen.

  • Anknys

    Köper rimmad skinka (de flest är väl rimmade va??) och tillagar den i ugnen i stekpåse. MMMMMMMMMmmmm!!

  • AnnaGBG

    Jag köper inte utan äter mammas. Och vad hon köper vet jag inte men den brukar i allafall stå i ugnen ( har verkligen ingen koll alls )

  • Hallonröd

    Färdigkokt...spar ju massor med tid... ....bara att griljera...


    // Hallon är inte bara gott utan nyttigt också...
  • Joonas
    lata kocken Johanna skrev 2006-12-11 10:24:47 följande:
    bara undrar rimmad är ju alltid skinkan...sen kan man välja att koka eller ugnsbaka den eller rent av grilla den på utegrillen (det blir mums)
    Är sockersaltad också rimmad? Men vissa köper ju lättrökt? Den är väl ändå inte rimmad först, eller?Fundersam
    festlig, funktionell och fryntlig
  • Carro W

    Svarade nog fel

    Jag köper sockersaltad som jag ugnsbakar och griljerar själv.

  • lata kocken Johanna

    jo Joonas

    den lättrökta är rimmad innan annars hade den varit totalt smaklös
    (den vanliga kokta eller rökta påläggsskinkan är oxå rimmad innan)

    rimmar gör man antingen med saltlösning eller med socker och saltlösning

  • Joonas

    Tänka sig! Sockersaltad ska den i alla fall vara, sedan ugnsbakad och till sist griljerad! Japp!


    lata kocken Johanna skrev 2006-12-13 10:24:27 följande:
    jo Joonasden lättrökta är rimmad innan annars hade den varit totalt smaklös(den vanliga kokta eller rökta påläggsskinkan är oxå rimmad innan)rimmar gör man antingen med saltlösning eller med socker och saltlösning
    festlig, funktionell och fryntlig
  • lilaki

    Köper rimmad och kör den i ugnen. koka är absolut inte att tänka på, den blir ju alldeles blöt och blank i konsistensen. Ungsbakad blir mycket torrare, på ett positivt sätt och smakerna mycket bättre tycker jag. Sen griljering såklart!

Svar på tråden JULSKINKA