• Svar på tråden Det supergoa gänget del IV
  • brinkly

    seSSa-->Killinge, Blåbärsvägen.


    Syster-->håller tummen att ni inte får det! 
  • seSSa

    syster, ush så obehagligt... min man höll också på att få nått ett tag men tack o lov *peppar peppar* så slapp han d *phu*

    brinkly, skall kika direkt o se hur långt d e mellan oss *ler*
    har förrästen fått tid på bvc nu (lidingö sjukhus som du sa), nästa vecka den 17:e har león läkartid!
    Har även ringt till mvc men inte fått svar så jag har lämnat ett meddelande o hoppas de återkommer snart. Kanske kan man slå 2 flugor i en smäll?

  • syster76

    Vi klarade oss. Borde vi detta lag ha insjuknat. Men jag tror han kan ha blivit matförgiftad. Var inte så svag igår som iaf jag brukar vara efter en magsjuka. Samt så torkade jag kräkningar på toaletten igår natt och jag brukar få alla sjukdomar man bara kan få.

    Höll oss inomhus igår då jag trodde jag skulle bli sjuk, så idag måste vi gå en promenad. Tänkte gå förbi jobbet då jag ändå har ett ärende dit. Vissa delar av stan var strömlöst igår. En vän var måttligt glad då hon ej fick se Greys Anatomy igår. Jag hade tur och satt som vanligt framför tv:n mellan 20-22. Har nämligen börjat gilla Ugly Betty  då man suttit och väntat på GreysFlört Ha en bra dag tjejer 

  • misun

    Hej tjejjer, vilken tur att det inte blev någon magsjuka! Det hade varit supertrist. Och jobbigt. Ungarna har ju liksom inga reserver som en annan har liksom... Här är det snorigt som bara den. Är så trött på det så jag kan bli galen. Tack och lov för nezeril. Har börjat köra det igen nu. så att lilla ungen kan sova ordentligt på natten i allafall. Hon måste ju kunna sova för att kunna bli frisk.

    Igårkväll såg jag filmen om tsunamin. Har goda vänner som förlorade fru och barn där så det kändes angeläget att se den.
    den var rätt så bra.

  • brinkly

    seSSa--> jag har den 19e! Berätta sen vad du fick för BM om hon är bra. Jag gillar inte riktigt vår... funderar på att byta... Min heter Maria.


    Har varit i Centrum (Lidingö) och fixat massa saker idag, känner mig så duktig. Idag började min man jobba. Jag hade en jätte jobbig natt och kom inte upp för ens kl 12. Sen va jag i Centrum till kl 15. Hämtade lilltjejen på dagis och är nu hemma igen och ammar!
    Skönt att man kan komma ut iallafall, va lite orolig att jag skulle bli låst till hemmet mycket nu med två små sockergryn.
  • Aussielotta

    Hej Hej på er alla!
    Hur står det till i regnovädret? Här öser det fullkomligt ner. Har idag varit hos bvc. Viggo har gått upp 190 gram på 6 dagar, vuxit 1 cm, så det var ju bra!

    Han har kommit in i nån gnällig period nu. Har hört av en kompis som läst i en bok att nästan alla barn går in i en "klängig"-period i vecka 5, vilket faktiskt stämmer på Viggo. Jag har svårt att avgöra om det är magen som spökar eller om han bara vill ha närhet av mig när han gnyr, skriker eller gnäller.

    Inatt var det jobbigt. Han ville inte somna när vi la honom vid 23-tiden. Han somnade 24, sov till 0340, vaknade av att han gnydde och hade ont i magen. Han fick mat och ny blöja, men vägrade somna om. Han låg på min mage, vilket brukar få honom lugn och sömning, men han ville inte sova....Fick lite mer mat runt 05-0530tiden och fick ligga i vår säng, men han kom inte till ro. Vid 0630-tiden gick jag upp med min sambo som skulle jobba. Viggo sov lite på morronen, men jag hann inte sova med honom då, för vi skulle ju till bvc. Svårt att hinna med allt. Jag och Viggo har iallafall sovit 1 1/2 timme nu på eftermiddagen.

    Skulle gått ut en promenad till nu em, men det har börjat spöregna igen, orkar inte dra på mig regnkläderna igen. Kanske jag går ut med min sambo lite senare.

    Näsan är också jobbig för Viggo fortfarande. Han har en massa snorbusar som jag försöker fånga upp och då blir andningen lättare för honom.....

    Oj va han ler nu. Han sitter i babysittern bredvid mig och grimaserar och ler omvartannat! Han är sååååååå söt när han är nöjd och belåten.

    Mia --> Varför har du börjat med Minifom, har Kajsa också lite gaser i magen?

    Hur har ni det annars? Nån som vet när Greys anatomy och Ugly Betty går i repris? Missade det igår nämligen!

  • brinkly

    Nu ger jag båda minifom, verkar som båda har ont i magen. Eller så är det som du säger Lotta att de är v 5 som har en viss gnäll/gny/skrik effekt!


    Tycker att Ted är så stor, Pampers blöjor upp till 6kg (nr 2) passar nästan inte längre. Jag har 62cl kläder på honom... han känns kanske ännu större för att Ruben är nästan 1kg mindre.
    Har inte tid på bvc för ens nästa vecka - nyfiken!
    Har bakat chokladkaka... nu är det dax för den med te...
  • KattenJanson

    Hej alla mammor och barn!
    Här kommer ett litet inlägg från den småländska skogen.

    Har varit superdålig på att vara inne på FL eller sitta vid datorn överhuvudtaget. Får inte tiden att räcka till alla dagar.

    Verkar som om ni har det bra iaf, trots snuva och magsjuka.

    Grattis till flytten seSSa - känner att det skulle vara en mardröm att flytta just nu men det är för att man bor i hus och har såååå otroooligt mycket med grejer.

    brinkly - bajsar ted bara en gång i veckan? Oj, har han inte jätteont då eller? Kanske bara jag som är okunnig och inte vet att det kan vara helt normalt. Meja bajsar minst 4 gånger per dygn.

    misun - om inte platsen som nucka nr 3 är tagen så är den min. Men jag har också avslag fortfarande och det känns inte så lockande. Däremot är det mycket kram och puss.

    Lotta - jag har också tagit bort lite laktosprodukter i min kost. Meja hade några dagar kring nyår då hon inte alls var glad men det är redan bättre. BVC trodde att det kunde bero på att tarmar och så kan behöva lite tid på sig att komma igång ibland. På söndagar går Grey's i repris, på eftermiddagen. UB vet jag ej. Kolla kanal5.se

    Q - härligt med ny bil. Vi ska ev bila på semestern iår, till Danmark men vår trogna kombi får allt hålla i några år till. Vilka mysiga bilder du har i ditt galleri. Får mig att längta till finare och ljusare väder. Vill också kunna vara ute mer.

    hemma hos oss går allt bra. Sambon har börjat jobba igen, men det funkar. Vi klarar oss alldeles utmärkt. Idag var vi på första föräldraträffen via BVC. Det var himla trevligt. Vi är sex par med barn mellan 2 veckor och tre månader. Ett av paren är från föräldrautbildningen som vi gick på under graviditeten. Kul att lära känna lite nytt folk, speciellt när man är inflyttad och bara känner folk via sambon och via jobbet.

    Meja äter och sover bra tycker jag. Hon vägdes idag och har gått upp nästan 200 g på 5 dagar! Väger 4260 och är 56 cm. Den senaste veckan har nattsömnen funkat bra. Somnar vid 23-24 och sover upp till 5 timmar, ammar och blöjbyte och sedan sover vi till 07-08. Funkar utmärkt. Ibland blir det en liten lur för mig på soffan på dagen.På torsdag nästa vecka ska vi träffa barnläkare. Är det någon som redan har varit. Vad gör de då?

    Nu ska jag göra mig lite te (dock ej hallonbladste - det funkade ju inte alls...), synd att inte jag har någon chokladkaka, det får bli lite kex istället.

  • brinkly

    Katten--> jo han har ont i magen... men det är ok att bara bajsa en gång i veckan (det kan gå två veckor också säger vår bm). Men idag gjorde han det och i måndags så det är ju bättre... Han har inte lika ont nu heller. Hoppas det håller i sig


    Ska kolla dina bilder nu. Kram
  • seSSa

    brinkly, måste ge dig beröm som varit ute o gjort saker idag själv har man haft kusinen på besök (hon kom rätt så sent, runt 17-21) o under dagen gjorde man inget annat..
    Skall hålla "utkik" efter en bättre BM för dig, skall ha namnet "Maria" i minnet, tror dock min hette nått annat *fundera* har inte mobilen brevid mig nu för jag har skrivit upp d där hehe

    KJ, jo d ehar varit värsta madrömmen.. eftersom vi inte har någon stans att förvara grejer på så har vi endast fått "välja" vad vi vill ha med oss o resten står i min svärfars källare... skall stå där i 2 år
    Har ju inget annat val när man bor sååå trångt!

    Lyckos er som kan kolla på TV.. jag har ingen TV alls.. eller jo själva "burken" har jag men inga kanaler.. måste betala flera hundra i månaden (vet ej hur mkt) för att kunna få in några kanaler.. Har enbart 4:an som vi fått in. Inget annat! missade grey's anatomy igår o d e jag jätteledsen för.. o one tree hill i söndags *buhu*
    Har förrästen lagt in bilder på León o hans syssling (min kusses lille son på 4,5 månad) de e sååå söta haha
    Min kusin hittar ni på FL under namnet "miriana" ifall ni vill kika in där *ler*

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV