SVejsan skrev 2007-01-30 07:58:06 följande:
Sniglar i vitlökssmör är goda, men sanning och säga så är det mest vitlökssmöret som ger smakenTycker att du resonerar rätt grisekno, att du visar ett öppet sinne och inte är trångsynt... Man kan inte uttala sig om smaken förrän man smakat.Sniglarna (på ica typ) är ju inte vilda sniglar utan uppfödda under strikta förhållanden.(lite OT: Sniglar är dock inte det mest udda jag smakat friterade bumbularver och friterat grodskinn slår nog det, gick också att äta utan problem, tycker lutfisk eller får i kål är äckligare!)Vi sitter fast i kulturella mönster!!!Finns ju länder som undrar hur sjutton man kan äta kräftor (som lever i dyn...)
Jag har ätit rökta gräshoppor (utan ben o vingar) på burk från Tanzania, en kompis moster jobbade där. Där äter dom det som godis
Annorlunda smak men rätt ok...