Inlägg från: SVejsan |Visa alla inlägg
  • SVejsan

    Sniglar???

    Sniglar i vitlökssmör är goda, men sanning och säga så är det mest vitlökssmöret som ger smaken

    Tycker att du resonerar rätt grisekno, att du visar ett öppet sinne och inte är trångsynt... Man kan inte uttala sig om smaken förrän man smakat.

    Sniglarna (på ica typ) är ju inte vilda sniglar utan uppfödda under strikta förhållanden.

    (lite OT: Sniglar är dock inte det mest udda jag smakat friterade bumbularver och friterat grodskinn slår nog det, gick också att äta utan problem, tycker lutfisk eller får i kål är äckligare!)

    Vi sitter fast i kulturella mönster!!!Finns ju länder som undrar hur sjutton man kan äta kräftor (som lever i dyn...)

  • SVejsan

    Grisekno,rökta gräshoppor (utan ben o vingar),Intressant...
    Knaprigt eller?

    Rätt inställning ...

    Jag har faktiskt bangat en sak som jag blivit erbjuden...
    Det var vattenskalbaggar... Främst för att de var råa var och hur man åt dem... (man vill ju inte bli sjuk för att de legat i vatten med en annan bakteriekultur än man är van vid ...
    Man skulle bita av lite av bakskölden och slurpa i sig innandömmet, i baksskölden...
    Hade det varit någon typ av tillagning så hade det kommit i ett annat läge.

Svar på tråden Sniglar???