Inlägg från: Mill06 |Visa alla inlägg
  • Mill06

    Barn födda i nov 06 !!!

    Bibob skrev 2007-05-03 10:07:31 följande:
    Ok, har ni använt er av den sk 5min metoden?
    Nej fast vi har bara hållit på så här ett par kvällar! Vet inte om jag heller skulle klara den! Vi kör nog en light variant av den! Flört
  • Mill06
    islandgirl skrev 2007-05-03 14:17:45 följande:
    vänder sig era från rygg till mage? Kalle har vänt länge från mage till rygg men ej tvärtom! Han gillar inte att ligga på mage vilket stressar mig, de måste ju det för att träna motoriken o styrkan i rygg o nacke
    Maja hade oxå en period när hon blev sååå frustrerad av att ligga på mage, men det går över! Glad

    Även om det bara blir kortare stunder så är ju det träning med! Då kan han ju göra korta stunder oftare istället för att ligga länge färre gånger?!
  • Mill06
    TheCoopers skrev 2007-05-05 19:57:00 följande:
    Halloj alla Kul med alla fina bilder ! Vackra barn allihop ...Mexisis : hahha jo jag är lite mamma-förvirrad allt som oftast jag med ... men jag läste det om vällingen i en tidning tror jag - hahah kommer inte ens ihåg var Idag åt Adele katrinplommonpure´...smaskigt ! Så det läggs till på listan över vad hon gillar :*Banan*Gröt*Katrinplommonpure*MorotspureThats it allt annat får hon kväljningar av ... men vi kämpar vidare .
    Maja gillar inte heller så många smaker, de som hittills fallit i smaken är;

    *palsternacka
    *majs o potatis
    *katrinplommon
    *gröt funkar ibland!
  • Mill06
    Carro- Vad skönt att få innan bf!! Glad Min lilla jänta skulle kommit ut 31/10, men vi fick sätta fart på henne själva, eller tant doktorn! den 14/11.. Pust....
  • Mill06
    Marijjasol skrev 2007-05-06 19:56:02 följande:
    Vilka söta bebisar ni har..*ler* Är det bara min snäcka som inte sitter? Vet att man inte ska bli stressad av sånt men hon är ju NOLL intresseradVi har det lite körigt med lunchen för vi har ännu inte hittat ngt som hon jublar över att äta fast hon gapar villigt. Hon är väldigt intresserad av mat men en finsmakare kan man säga. I veckan fick hon avoccado i bitar som hon bara älskade att få tugga så hon åt en halv.
    Nej min lilla tjej sitter inte heller än! Glad Hon är inte heller särskilt intresserad av maten... Men det tar ju lite längre tid för en del barn att gilla den nya konsistensen!!
  • Mill06
    Olle i Alingsås skrev 2007-05-07 13:37:35 följande:
    Hej! ser att ni pratar spiraler. jag funderar oxå på en men vet inte vilken jag sk avälja då jag reagerar negativt på hormoner och blöder i normala fall mycket. Skulle vilja testa hormonspiralen om det är så att man får pengarna tillbaka om det inte går bra. annan fråga är det obehagligt och smärtsamt själva införandet? Jag har heller inte fått min mens än. Puh för det! Den kan gott vänta ett tag till.Clara är 6 månader på söndag och hon rullar och rullar nu, så dammet flyger dags att städa oftare märker jag för hon blir lite dammig. "ler"
    Jag tror inte att du får pengarna tillbaka, eftersom du får ett recept och köper hormonspiralen på apoteket.
  • Mill06
    mexisis skrev 2007-05-07 15:33:46 följande:
    jag vet inte om det är olika vart man bor, men här har man 6 månaders "garanti", kan man inte fortsätta ha den i av nån anledning får man alla pengar tillbaka storlekar på kläder ja, fy va trist det är när man köper nåt jätte fint och två veckor senare är det för litet. devin har 74 på tröjor, 80 på bodysar och pyjamasar och 74 på byxor. ska bli kul att se vad han väger och hur lång han är den 16 maj (om jag minns rätt hihi)
    Jasså, det kanske är så här med? Hmm,  jag har kopparspiral men mensen har inte kommit ännu.

    Ja man undrar ju vilken stl man ska köpa nu till sommaren.... Maja har 68-74 nu, mest 68. Har ju hört att de "fastnar" på en stl ett tag, runt 68-80... Svårt att veta vilken!!
  • Mill06
    MagicAngel skrev 2007-05-08 06:37:47 följande:
    Hej..jag hoppar in här med..Min son är född 15:e november..Han är dessutom kusin med criffegirls lille pontus..Han drar idag strl 74 på både body och byxor..*hjääälp**detta verkara vara en bra tråd*
    Hej o välkommen! Då är din son o min dotter födda samma dag! Glad
  • Mill06
    MagicAngel skrev 2007-05-09 08:25:43 följande:
    Mill06:Snart dags att gartulera på 6 månadersdagen då...*ler*
    Ja precis!! Glad 
    Kikade in hos dig o tittade på lillprinsen! Såg då att de är födda nästan samma tid med, Maja är född 18.24 KUL!!
  • Mill06
    MagicAngel skrev 2007-05-09 09:58:37 följande:
    Mill06*ler* Helt jätteskoj att prata med andra som har barn i samma ålder..O mellan din lille o Oscar så är det ju BARA 16 min....*skratt*Hur går det för din lilla flicka? Det händer massa skoj nu va?Idag satt jag 5 min framför datorn och hörde oscar kämpa bakom mig..(låg på filt framför tv:n en bit ifrån mig) Efter 5 min när jag vände mig om för att gå till han så låga han bakom min stol...1 meter från filten...hahaha..gissa om jag blev förvånad...
    Ja det händer sååå mycket nu, Maja har oxå börjat "förflytta" sig, hon rullar o sparkar hit o dit hela tiden! Härom dagen kastade hon iväg sin napp ca 1m bakom sig, sen när jag tittade dit en stund senare hade hon nappen i handen! Glad
  • Mill06

    Maja vaknar oftare på natten nu och vägrar somna om om hon inte får mat.... 23.30, 02.00, 4.30.... suck plus att nappen måste stoppas i exxxx antal gånger, hoppas att detta oxå går över snart!!!

  • Mill06
    FamiljenCooper- ja det är nog så va??
    Jag hoppas på kvällsgröten, nu när jag skaffat en mjölkfri variant, så hon blir mätt lite längre!
    Maja är antagligen allergisk mot komjölk.. LedsenSka på pricktest snart, förhoppningsvis är det en mild variant eftersom hon inte reagerar på bröstmjölken!
  • Mill06
    mexisis skrev 2007-05-10 15:50:49 följande:
    ingen som vet nån bra receptbok med barnmat? devin har hamnat i en sjuk vakenhetsfas. han vägrar sova på dagen. igår sov han 1,5 timme och idag har han sovit en kvart. ju tröttare han blir desto gnälligare och argare blir han. han somnade inte ens i vagnen när vi var ute och gick en timme nyss. det är bara andra dan men jag håller redan på att bli tokig och bryta ihop. nåt tips på vad jag kan göra?
    Nej har tyvärr inga tips, men vi har det oxå så! Tjorvigt värre! Hon är vaken så länge som hon bara kan!!!
    Hon kämpar emot alla läggnings försök! För att inte tala om vagnen... Pust helst vill hon sitta upp så hon ser, men det är lite svårt eftersom hon inte är så värst stadig ännu!
  • Mill06

    Hur har ni fått barnen att fatta hur man gör med nappflaskan?? Maja fattar inte alls, hon bara tuggar på den! Flört

  • Mill06

    Jag har en barnmatsbok, med recept som ska funka för hela familjen så småningom; den heter; " Mat för barn & deras föräldrar" av Latifa Linberg, verkar jättebra! Har dock inte prövat ngt än, fick den härom dan!

    Jag får traggla på med flaskan o hoppas att hon fattar..!

  • Mill06

    Äntligen!!!!

    Nu har Maja äntligen börjat gilla gröten, köpte EkoGo mjölkfria äpplegröt, ojojoj vad hon tyckte det var gott!!Glad

    Ska iväg o ta ett pricktest för mjölkallergi snart.... Maja reagerade med nässelliknande utslag på hela halsen när hon åt den vanliga gröten. Ledsen
    Hoppas, hoppas att det är en mild variant...

  • Mill06
    am76 skrev 2007-05-14 16:12:44 följande:
    stackars Maja, hoppas det inte var nån farlig allergi!
    Ja det hoppas jag med! Tack för omtanken! Glad
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!