Inlägg från: Mill06 |Visa alla inlägg
  • Mill06

    Barn födda i nov 06 !!!

    oj vad konstigt det blev!?

  • Mill06

    Hallå! Oj va mycket ni skrivit över helgen!!

    Har just kommit hem från vårt dop, hade det hos mina föräldrar 42 mil bort! Det gick jätte-bra Maja var som en solstråle under hela dopet och gudstjänsten. Prästen blev helt förälskad!  Han önskade att han varit 58 år yngre!! Flört

    Maja vände sig från rygg till mage nu i helgen, och har oxå börjat skratta ett helt underbart skratt! Men att hoppa i knät är fortfarande favvo sysselsättningen!

    Jag helammar även jag och har tänkt att försöka klara det i alla fall till hon är sex månader.
    Vi bor i Linköping.

  • Mill06

    am76- vi fick 4 set med barn-tallrik-mugg, typ hattstugan mm. önska inte för mkt sånt, Men fonder, aktier tycker jag är bra presenter!
    Maja fick oxå guldhalsband med olika hängen, barnböcker, lite kläder, tavlor till hennes rum.

  • Mill06

    LiaMilla-  Välkommen hit! Hihi visst är det kul! Maja har hittat ett nytt vokabulär, en massa gälla skrik o rop! Glad  Ibland måste man skratta åt dem!

  • Mill06

    maja josefine- min Maja Glad äter 2-4 ggr per natt, vore skönt att ha en liten som sov hela nätterna!!

  • Mill06

    vildabebin- nej vi väntar ett tag med smakisar, jag ska vara hemma ett bra tag till så vi har ingen brådska! Flört
    Men det känns som om man är den enda...

  • Mill06

    Starliight- har läst i en bok från sjukvårdsupplysningen att en bebis ska ha över 38 grader efter 1/2 tim vila för att det ska räknas som feber, o att de är hängigare/slöare än normal. 

    Min dotter hade 37.5 utan att det va feber. Jag var tvungen att ta tempen för hon kändes så varm, men tydligen får de högre temp när de är aktiva eller skriker mkt.

    Men kolla upp det för säkerhets skull om du är orolig!

  • Mill06

    Är det något av era barn som har börjat få tänder??

    Maja har blivit såå otroligt klängig och skrikig de sista dagarna. Så fort hon hänger på min axel börjar hon "gnaga" på den, även sin egen hand, hon kliar sig också mycket runt munnen o näsan, och dreglar en massa.

    Jag har börjat fundera på om det är nån tand på G?? Hon är snart 4 månader, men ja vet inte när det börjar dyka upp tänder..?

  • Mill06

    Kanga1- Okej då är det bara att hålla ut antar jag... Pust, måste nog införskaffa hörselskydd, hon har rejäla röstresurser!! Flört

    am76- ja maja har börjat få grön-bruna ögon, det blir nog bruna tillslut!
    Hennes pappa har blå o jag bruna.

  • Mill06

    molly7272- Vi har köpt en på babyproffsen, för 275:- Men Maja är så liten, hon når precis över kanten på selen med hakan, hon ser så söt ut Glad, tror att de är gjorda för lite större tjejer! Men hon gillar såååå  att hoppa!

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!