Inlägg från: Bibob |Visa alla inlägg
  • Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    mexisis skrev 2007-04-19 14:57:47 följande:
    vart brukar tänderna komma först, uppe eller nere eller är det olika?devin har börjat att suga på två fingrar hela tiden, pek och långfingret på vänster hand, när han inte stoppar in hela händerna och biter på dem förstås. vi är lite oroliga att han ska fortsätta med det istället för att använda nappen eftersom det lär va svårare att vänja honom av vid fingrarna eftersom de sitter fast och han alltid har dem med sig kan det va nåt han gör för att tänderna är på väg tro?

    Så där höll Sebastian på också han var hopplös med hela nävarna i munnen=) Han har fått två små tänder i underkäken, ser ut som risgryn, haha


    Det där kliandet släpper när dom bryter ut, har gjort det på sebbe i allafall.Skrattande Tills nästa kommerFlört


    "Han är inte dum, han har bara otur när han tänker"
  • Bibob
    mexisis skrev 2007-04-19 16:26:16 följande:
    ok, så det kanske är därför han håller på så med händer och fingrar då? han dreglar ju ner sig så fruktansvärt när han håller på. oss med för den delen när han var mindre tyckte jag vi bytte kläder på honom (och oss) för att han kräktes så mycket. nu får vi byta för hans tröjor blir dyngsura. kanske skulle sätta på honom en haklapp eller nåt så länge han är så här dreglig är det bara devin som inte fått en tand än?

    Ja men dom dregglar så ohyggligt mkt när dom ska få tänder=)


    Finns praktiska dreggel haklappar på HM. Sebbe dregglar också ner sina tröjor och ossGlad
    Det där med tänder är väl så olika, min kusins barn fick inte förrän hon var ett

  • Bibob
    Tussetösen skrev 2007-04-20 17:22:29 följande:
    här... gemensam middag sen film... tills theo ska nanna iaf... sen fortsätter päronen å mysa.. er kväll..?

    Det blir nog också en film ikväll med god middag, måste passa på nu innan pulverstarten haha.


    Film kollar vi nog på effter sebbe lagt sig! Man kanske kan ta sig ett litet glas vin tom ikväll får se vad det blir av.=)


    Det våras för bantande mammor!
  • Bibob
    SannaStina skrev 2007-04-20 20:50:36 följande:
    Bibop- Vi har tänkt åka utomlands i sommar. Prova något charterställe med sonen. Vet ej var ännu men kanske någoon grekisk ö?Såg du skrev du hade en Kronan - har jag med! Jag är helnöjd med min! Får väl i maj (när sonen kan sitta själv) byta till sittdelen. Skall bli kul för då byter min vagn färg från hellila till knallröd.Vad duktiga många av er att gå ner i vikt. Min vikt är långt ifrån optimal då jag har kvar ca 10 kg från de 23 jag gick upp under graviditeten. Dessutom hade jag redan +5 redan innan!! Någon pulverdiet klarar jag dock inte av. Måste bli någon form av GI/lågkolhydratkost. Är absolut sockerberoende som du nämnde att du trodde du var Mirremama! Kommer bli så svårt dra ner på kakor och godis! Har dock läst att man måste tillåta sig ta lika lång tid gå ner i vikt som det tog att gå upp i vikt = 9 månader.Dycken - hur går det med din depression? På bättringen? Låter sååå jobbigt få depressioin efter förlossningen. Måste vara tungt när man så gärna vill vara glad och njuta av sin nya bebis!

    Hej!


    Vi funderar på att åka till Kanarieöarna eller grekland=) får se vad vi hittar tänkte vänta med dem lite längre resorna tills han blir lite större.


    Jag har redan bytt min del, använder sittdellen nu.. funkar hur bra som helst och han gillar verkligen att sitta och titta på allt=)

  • Bibob
    Tsarbabe skrev 2007-04-21 08:31:03 följande:
    En fråga till...Jag fixade igår med Wiktor första album. Där jag bla annat läggar in första gravtestet, banden vi hade på BB. I boken ska man skriva barnets plodgrupp. MEn jag har INGEN aning??? Hur får man reda på det? Det står inte i några papper alls. Kontaktar man BVC för det?

    Hej !


    Såg att ni redan har ett syskon på väg! Hur känns det? Hade du en bra grav förra gången?


    Är själv lite osäker på hur länge vi ska vänta=)

  • Bibob
    mexisis:   Såg att du letar efter pipmuggar. finns att beställa på nätet
    www.wildbabies.se har ett set som är fint från -lundmyr of sweden- sen har dom jätte fina på babyproffsen med elsa beskow motiv. På Wildbabies har dom även andra coola saker.. en barndoms väns nätbutik därför rek jag den. snabb leverans och dem är seriösaFlört
    Sebastian är lik sin mamma tycker jag!
  • Bibob
    mexisis

    Visst är dom bara för gulliga! vart köpte du bodyn?  Snoffs design har dessutom väldigt bra och skön kvalité. Såg du Kade? as coola grejer, en tjej som syr upp själv här i sthlm med original tyger från 70-talet. Som är bevarade...
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!