Inlägg från: Martina 76 |Visa alla inlägg
  • Martina 76

    Salt i barnmat?

    Funderar på hur ni som lagar barnmat själva gör med kassler, skinka etc. Både skinka och kassler innehåller ju salt. Min kille är 8 månader - är det ok att laga barnmat som innehåller lite salt?

  • Svar på tråden Salt i barnmat?
  • Martina 76

    Upptäckte just att även frysta kycklingfiléer och konserverade champinjoner innehåller salt. Det är svårt att laga saltfri mat!

  • Martina 76

    Jag gjorde kassler med ananas och ris idag. Det ÄR ju salt i kasslern. Men det känns som att det blir rätt utspätt i slutändan. Ska höra med BVC vad de tycker... Verkar vara rätt spridda åsikter här...

    Som parentes kan jag berätta att när min far var liten fick de salt sill när det inte fanns nån annan mat!!! Dvs när de var under året. Men det kan nog inte rekommenderas.

Svar på tråden Salt i barnmat?