• JaneAusten

    Riven parmesan - recepttips?

    Köpte en jätteförpackning riven parmesanost (riktig) billigt häromveckan och efter att ha gjort pesto och lite pasta så står jag nu där med ett halvt kilo parmesan över.

    Vad kan jag göra? Kan jag använda det i paj? Funkar det? Någon som har några bra recept med torrare ost i?

  • Svar på tråden Riven parmesan - recepttips?
  • isisisis

    Det gottaste är väl ändå pasta med hemlagad Pesto?
    med massor av riven parmesan och parmesan i Peston?

  • Tjomsan

    Den går väl att frysa in? Annars Caesarsallad?

  • JaneAusten

    Gjorde hemlagad pesto och det är jättegott men nu har jag ätit det i tre dagar och maken vill nog inte ha mer...

    Ja just det... frysa kan man ju... (vi gjorde faktiskt caesarsallad igår..

    Tar gärna fler förslag!

  • lycklig fru

    Jag har använt parmesanost på potatisgratäng, lasange, fiskgratäng, pajer, i pastasallad.... ja, det funkar till det mesta tycker jag.


    ~~~ När blir det vår tur?~~~
  • annca

    Blanda med smör och ha på mackan...


    ~*~ man önskar att man kunde vara bara tyst & cool (W.Crafoord)~*~
Svar på tråden Riven parmesan - recepttips?