• 71a

    All inlagd sill är väl inte OK, typ senapsgravad osv.?

    Alla skriver att man kan äta all inlagd sill i glas- och plåtburk, men kan man verkligen det ? Jag älskar senapsgravad, majonäsgravad sill osv. Men är gravad sill verkligen OK ? Ingen annan gravad mat är ju bra. Och all annan sill är ju också rå, hur fungerar det ? Nu i påsktider vill man ju gärna äta en massa sill, men vågar man det ?

  • Svar på tråden All inlagd sill är väl inte OK, typ senapsgravad osv.?
  • 71a

    Åh, vad glad jag blir över alla era svar och att jag kan äta sill! Tack Jag älskar det - Mums ! Tänkte att typ senapsGRAVAD sill inte var samma som inlagd sill !? Man vill ju gärna ha ägg till och jag tycker bäst om när äggulan är rinnande. Är det farligt för att den fortfarande är typ rå då eller ? Någon som vet ??

Svar på tråden All inlagd sill är väl inte OK, typ senapsgravad osv.?