Inlägg från: Tjej 83 |Visa alla inlägg
  • Tjej 83

    laxfilé

    man tina den i kallt vatten de går fort
    du kan steka den med citronpeppar. gott
    eller lägg i en form o koka upp grädde, creme fraich o 2 fiskbuljontärningar o töm över o in i ugnen så himla gott

  • Tjej 83

    brukar la vara ca 200grader o ca 15.20 min. kolla färgen på den så den blir bra. alal ungar är la olika. vår är så värdelös så jag går på färgen o inte på minuter.

  • Tjej 83

    hehe
    ja den är la gyllenbun, lite ljusare kanske.
    man tänker ju inte alls när man ger ut recept. bara tänker att ja men de förstår la sorry..

  • Tjej 83

    ja men om man har på såsen så blir den ju lite brun. inte rosa?
    vad har du för recept? nu måse ja läsa hmm
    stackars TS helt förvirrad

  • Tjej 83

    asså steker du din? men du sa ju 15 gradeR? vaa?

  • Tjej 83

    haha stackare.
    vilket recept ska du göra efter?
    ja de lät lätt i början mennu kom de ltie krångel.
    men ne ni fixar det säkert. o lax är ju så gott.
    måsta köpa hemd et nästa gång..
    lycka till.
    sög den hur det blev om du vill

Svar på tråden laxfilé