laxfilé
man tina den i kallt vatten de går fort
du kan steka den med citronpeppar. gott
eller lägg i en form o koka upp grädde, creme fraich o 2 fiskbuljontärningar o töm över o in i ugnen så himla gott
man tina den i kallt vatten de går fort
du kan steka den med citronpeppar. gott
eller lägg i en form o koka upp grädde, creme fraich o 2 fiskbuljontärningar o töm över o in i ugnen så himla gott
brukar la vara ca 200grader o ca 15.20 min. kolla färgen på den så den blir bra. alal ungar är la olika. vår är så värdelös så jag går på färgen o inte på minuter.
hehe
ja den är la gyllenbun, lite ljusare kanske.
man tänker ju inte alls när man ger ut recept. bara tänker att ja men de förstår la sorry..
ja men om man har på såsen så blir den ju lite brun. inte rosa?
vad har du för recept? nu måse ja läsa hmm
stackars TS helt förvirrad
asså steker du din? men du sa ju 15 gradeR? vaa?
haha stackare.
vilket recept ska du göra efter?
ja de lät lätt i början mennu kom de ltie krångel.
men ne ni fixar det säkert. o lax är ju så gott.
måsta köpa hemd et nästa gång..
lycka till.
sög den hur det blev om du vill