Inlägg från: irrajk |Visa alla inlägg
  • irrajk

    Sirap istället för socker

    Jag vill baka, men har inget socker hemma. Man borde väl kunna byta ut det mot sirap. Men jag hittar ingenstans hur man ska omvandla det. Alltså för 2 dl socker hur mycket sirap ska jag använda? Funkar detta på allt? Kan tänka mig att det går bra i mjuka kakor och bullar, men i småkakor??
    Om det är mågon som kan hjälpa mig så skulle jag uppskatta det.

  • Svar på tråden Sirap istället för socker
  • irrajk

    Ok, tack för alla svaren. Nu kan jag ju bege mig in i köket. Det är väl bara till att prova. Jag kör nåt mellanting så blir det säkert toppen.
    Mums det vattnas i munnen nu när jag kan börja baka, och barnen som tjatat om kakor här... lika bra att sätta igång.

Svar på tråden Sirap istället för socker