Kycklingpaj
Detta är min favorit.. tyvärr så innehåller den varken broccoli eller ädelost.. men den är väldigt god!!!
Kycklingpaj
4 pers
Pajdeg:
1 1/2 del vetemjöl
50 g smör eller margarin
1 msk vatten
Fyllning:
1 burk Old El Paso Green Chili
1/2 grillad kyckling
1 gul lök, hackad
1 burk (100g) skivade champinjoner eller ca 150 g färska, skivade
Smör eller margarin
1/2 ask (100 g) Philadelphiaost
1/2 burk Old El Paso Thick’n Chunky Salsa
3 dl riven ost, typ cheddar
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Gör pajdegen. Blanda mjöl och margarin till en grynig
massa i en bunke eller i matberedare. Tillsätt
vatten och arbeta ihop degen. Låt vila kallt en stund.
3. Tryck ut pajdegen i en smord ugnssäker form, och
grädda ca 10 min.
4. Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar.
Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna.
Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl!
5. Bred ut chili och kycklingröra i pajskalet. Strö över osten.
6. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält.
7. Servera med Old El Paso Picante Salsa Dip eller
Thick´n Chunky Salsa och en grönsallad.