Inlägg från: snissi |Visa alla inlägg
  • snissi

    grekisk buffé för 12 vuxna, 5 barn?

    Fyllda saker? Ex. Paprikor (som man givetvis får koka lite innan de ska in med fyllning i ugnen), eller möjligtvis aubergine.. Kanske inte riktigt plockmat, men det beror ju på hur stora man gör dem, man kan ju faktiskt göra mindre bitar om man tycker det.

  • snissi

    Jag är inne på alla minigrejer här men.. Kanske man kunde göra några sorts mini-gyros?

  • snissi

    Nej jag menar inte souvlaki... Jag menar Gyros... Och visst påminner det lite om kebab, utseendemässigt men jag tycker inte det smakar överhuvudtaget likadant, men det är förstås en smaksak Jag föredrar heller inte lammkött, så man kan väl göra en försvenskad variant av det? Precis som allt annat.

    "Gyros är en grekisk maträtt, bestående av kött som marineras och sedan steks. Omsvept av grekiskt pitabröd." Ps. Med någon god sås i också.

  • snissi

    Ja, Amita, det är mycket mycket möjligt... Jag sa bara att jag inte tycker det smakar i närheten av kebab. Men poängterade även att det var en smaksak.

Svar på tråden grekisk buffé för 12 vuxna, 5 barn?