Alaska Pollock filéer
Tildas fisksoppa.
4 port.
400 g alaska pollok.
2 morötter.
1 röd paprika.
1 purjolök.
2-3 vitlöksklyftor.
1 msk fiskfond.
2 msk hummerfond.
2 dl creme fresch.
4 dl vatten.
3 msk Hackad dill.
Gör såhär:
* Skär morötten och paprika i bitar och hacka vitlöken. Lägg i en gryta. Häll på vatten och koka dem mjuka.
* Ansa och strimla purjolöken, lägg i den i grytan.
* Skär fisken i bitar och lägg i den i grytan. Tillsätt Fisk och hummerfond. Koka tills fisken är färdig.
* Häll på fresch och dill och låt det bli varmt.
Mumsfillibabba med varmt vitlöksbröd till!
Om man vill vara lite nyttigare så är det gott med knackemacka med
Hör av dig om du provar denna soppan.
Lycka till!