Förvara svamp?
Jag undrar hur man bäst förvarar champinjoner. Vet att de inte ska ligga i plastpåse och att de trivs bäst i mörker, men bortsett från det finns det nåt man kan göra för att de inte skall bli tråkiga efter bara en-två dagar?
Jag undrar hur man bäst förvarar champinjoner. Vet att de inte ska ligga i plastpåse och att de trivs bäst i mörker, men bortsett från det finns det nåt man kan göra för att de inte skall bli tråkiga efter bara en-två dagar?
Jag förvarar mina i kylskåpets grönsakslåda (de ligger alltså inte nån påse överhuvudtaget)
Bra att veta att svampen inte är dålig för att den börjar bli lite brunaktig
Tog precis ut svamp ur kylen för att laga middag och upptäckte då att det var lite blött (eller snarare fuktigt) under svampen. I de fall då jag inte får en papperspåse med från butiken och blir tvungen att lägga dem direkt i grönsakslådan funkar det då att lägga en bit hushållspapper underst?
Frysta borde fungera, för då försvinner väl inte så mycket vätska ur dem(?) Älskar svamp och det funkar så bra med GI
Låter jättebra, då är det bara att passa på att storhandla när det är billigt.