Inlägg från: imperia72 |Visa alla inlägg
  • imperia72

    vad tänker ni om min lilla pojkflicka ?

    Vad tänker ni när ni ser en flicka som ser ut och beter sig som en pojke?
    Min tjej är som en liten kille och har valt det själv, vi har fått jätte mycke konstiga kommentarer om det, typ att vi inte låter henne vara flicka. Hon vägrar att ha flick kläder och vi ser ingen nytta i att tvinga henne, tycker ni att man ska göra det?
    Tror ni att vi målar in henne i ett hörn och att hon kommer bara veta hur det är att vara som en pojke, eller tror ni som oss att det kommer att gå över även om det har hållit på i flera år?
    Vi ser heller att det skulle göra nåt om det nu är så att hon kommer villja bli pojke på riktigt när hon blir stor, vad tycker ni?
    Vi vill veta för det kannse finns saker som vi inte tänker på som faktiskt skulle vara viktigt för henne.

  • Svar på tråden vad tänker ni om min lilla pojkflicka ?
  • imperia72
    strojes skrev 2007-05-22 16:00:44 följande:
    hur gammal är hon? tror det är ganska vanligt att flickor är lite pojkiga när de är små.jag skulle nog inte heller tvinga min dotter att ha kjol och klänning om hon hellre går i shorts.
    Hon är snart 5 och har hållit på sen hon var ca 2 år.
    Skönt att höra att man har endel med sig
    Det var en dagis fröken som tyckte att vi skulle göra henne mer flickig för hennes skull, hon sa att barnen visste inte vart de hade henne, hon var för pojkig för flickorna och pojkarna viste ju att hon var en flicka så då kunde det bli svårt för henne i gruppen sa fröken
  • imperia72

    Hon är en jätte glad och trygg tjej och har många kommpisar så jag fattar inte vartifrån den dagispersonal som faktiskt är förskolelärare fick att hon skulle kunna få problem med vänner.

  • imperia72

    Ja det är sant förstås, du kommer med kloka råd som vanligt
    Jag vet ju igentligen att vi gör rätt men det är så svårt när det är flera som påpekar att vi kanske skulle göra på nåt annat sätt.
    Vi får ofta höra att det är konstigt att hon som är så liten får bestämma vilka kläder hon ska ha, men det ända som hon får bestämma är att hon slipper kläder som är jätte flickiga för vi ser att hon faktiskt inte mår bra i det, hon blir ledsen och känner sig ut tittad och varför ska vi då tvinga henne till det?
    Nej jag önskar folk tyckte mer som er och oss skulle vara lättare för henne då

Svar på tråden vad tänker ni om min lilla pojkflicka ?