• My 2

    Moderatortråden

    Hejsan alla FL-medlemmar

    Detta är en tråd där alla medlemmar kan ställa allmänna frågor om forumet och om de regler och den kultur som gäller här. En moderator svarar så snart vi hinner.

    I denna tråd undanber vi oss frågor om specifika ärenden, är du missnöjd med en moderators agerande ska du alltid kontakta redaktionen så att korrekt åtgärd kan vidtas. (För er skull ska alltid redaktionen vara medveten om ev. missnöje med en moderator)

    Vi har ingen möjlighet att veta något om det "tekniska" bakom FL, men ibland vet vi något ändå och då kan vi svara på det.

    Så: Frågelådan är öppen, välkomna in!

    /Moderator

  • Svar på tråden Moderatortråden
  • pron

    En fråga: Om jag skrivit ett inlägg i någons gästbok, och sen känner att jag vill ta bort inlägget - går det???

  • Sarasnaran

    pron

    Nej det går inte tyvärr.
    Det är bara mottagaren som kan ta bort det.

    Såvida man inte avregistrerar sig som användare, då försvinner allt man någonsin skrivit i gästböckerna.

    /Sara, Moderator

  • Inexsana

    Kanske fel pers att fråga men jag testar iaf.
    ...
    Jag hade rensat bort en massa trådar ur mina favoriter igår, och nu idag är de tillbaka igen, har händelsevis Patrik lagt upp en gammal backup eller så för när jag tittade för 10 min så var de inte där, men nu är de tillbaka.

    Det kom sig efter att alls vår kompis sidan kan inte visas dök upp här på sajten nyss.

  • My 2

    Inexsana: Ja du, det är ju en förklaring, backup-en alltså, en annan är cache-inställningarna i din dator, har du manuellt refreshat sidan med favoriter?

    Har du det och de är kvar så är nog ett mail till redax på sin plats

    /Moderator

  • dorothea

    Jag undrar om det är lämpligt uppförande att gå OT i flera trådar och kasta kottar och snacka om att åka kälke. Jag förstår nog inte det skojiga i de skämten. Ibland uppfattar jag det som kottkastarna tycker att ämnen som avhandlas är trista.

    /Tråkiga Dorothea utan humor

  • Inexsana

    Det var bara så underligt, igår när jag tatt bort dem var de borta, hela kvällen, imorse då jag startade var de borta enda tills det vart knas på linan eller vad det nu kan ha vart som orsakade sidan kan inte visas i ca 10 min, sen helt plötsligt är alla borttagna favoriter tillbaka, men jag har tatt bort dem igen, och inget konstigt har hänt sen dess så jag köper läget så länge.

  • Shaymin

    Jag fattar inte hur man tar bort favoriter överhuvudtaget? Någon som kan hjälpa mig?

  • My 2

    dorothea: ja du, det kan man undra, i princip kan man väl säga att så länge det inte får för stora proportioner kan det väl vara ok. Det kan ju lätta upp stämningen och göra att lätt urspårade trådar hamnar på rätt sida igen...

    Svårt alltså att ge ett generellt svar på din fråga, det är en bedömningsfråga från gång till gång.

    Tillämpbart regelverk är paragraf 3:
    3. Att man inte håller sig till ämnet.
    Meddelanden ska vara relevanta för den diskussion de postas i, med andra ord riskerar ett meddelande, hur välformulerat det än är, att bli borttaget ifall det skickas till fel plats. Om ni råkar posta ett inlägg i fel forum, posta INTE om det igen, kontakta då istället oss så flyttar vi det. Dåligt formulerade meddelanden eller inlägg som skapar negativt uppseende och uppenbarligen inte hör till intresseområdet för Familjeliv riskerar också att tas bort.

    /Moderator

Svar på tråden Moderatortråden