Varning för ingefära!
Kanske finns detta tidigare i tråden, men vad är det för bok som refereras?
Själv är jag gravid och äter glatt både ingefära, basilika och kanel i ganska stora mängder.
Kanske finns detta tidigare i tråden, men vad är det för bok som refereras?
Själv är jag gravid och äter glatt både ingefära, basilika och kanel i ganska stora mängder.
Lustigt att boken är recenserad som "strömlinjeformad eurotrash" "utan författare endast redaktör" på shenet.
Allt är ju faktiskt farligt i tillräckligt stor mängd.
Med jämna mellanrum kommer larm upp om diväteoxid som ganska många kan tänka sig att förbjuda om de blir tillfrågade. Det handlar mycket om hur man väljer att lägga fram saker...
Cilota- Absolut! Vad göra åt detta problem?
Jag tycker inte att man borde redovisa ett riktvärde för när ingefära är farligt. Jag kan tänka mig många fler ämnen som då skulle behöva redovisas som bergis är farligt i för stor mängd: vitlök, senap och peppar tex lär ju vara giftigt i för stor mängd precis som precis allting! Det skulle ju bli fasligt många listor att läsa...