• Mamba

    Tråden fyller 2 år (Kristna se hit del 9)

    För 2 år sedan startades tråden som fortfarande står i full blom! Det är underbart att vi kan samlas över "nätet" och dela våra liv både i motgång och medgång!

    Alla kan bidra med något och tråden är av stor betydelse för många!

    Här har vi lite historik:

    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m3604203.html

    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m3610849.html

    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m4841147.html

    www.familjeliv.se/Forum-5-66/m6276292.html

    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m13003227.html

    www.familjeliv.se/Forum-11-257/m15767259.html

    *Det viktigaste med tråden är att den ska fungera som ett "andhål" eller oas eller vad man vill kalla det, där vi bara får dela med oss av våra liv, vår tro och upplevelser.*

    Du som har frågor som berör den kristna tron är välkommen att ställa dessa i en annan tråd som du själv startar, och länka in den här. Vi svarar gärna på frågor, men inte i denna tråd där vi helst vill slippa diskussioner o.dyl. Tack för att du visar din respekt för detta! Skrattande

    Då kör vi 3 månader till!

    Träfftråden: www.familjeliv.se/Forum-11-257/m21913309.html


    Mamma till Isak & Love
  • Svar på tråden Tråden fyller 2 år (Kristna se hit del 9)
  • orzia1

    du behöver int fixa det ikväll


    När andra drar Trisslotter me hus & jobb & barn så skrapa jag fram: cancer, cancer,cancer!!!
  • cinah75

    Nu var det länge sedan jag var här. Har varit nerkopplad ett bra tag. Tur att kontakten med Gud inte kräver ström och telefon...

    Yael - snygg webbplats!
    Det enda jag tänkte på är (o nu är jag petig - jag vet - så du behöver inte lyssna på mig alls) att texten Kristen Förälder.Com som står i bilden är lite tjock för min smak. Kanske den kunde vara lite tunnare och sirligare? Annars tycker jag sidan är jättefin och ett väldigt bra initiativ.

    Jag har ett litet böneämne också.
    Jag har så kort stubin nu för tiden. Främst mot vår dotter. Och det känns inte bra och jag vet inte hur jag ska komma till rätta med det. Trodde det var PMS-besvär först, och det har jag fått medicin för, men nu skriker jag lika mkt igen och det är inte den tiden i månaden nu. Jag vill så gärna bli utrustad med mer tålamod.

    Sen måste jag tipsa er om boken 90 minuter i himlen, som är skriven av Don Piper. Om ni inte har läst den så gör det. Den gav mig enormt mkt. Bland annat en stark längtan efter den dag jag förhoppningsvis få komma till himlen.

  • Mamba

    Hallå!

    Be gärna för mig! Isak har feber (tack för Alvedon) och jag är ensam med barnen. Fast jag har min underbara svägerska här. Vi började titta på en film i går kväll men det gick inget  vidare för Isak vaknade och var glödhet. Så vi får se den i dag när Isak sover middag.
    Vilket fall så är jag så tacksam för att hon var här, hade varit jobbigt annars.

    kram!


    Mamma till Isak & Love
  • Jessica C S
    orzia1 skrev 2007-07-06 21:11:56 följande:
    du behöver int fixa det ikväll
    Neej då, formligen krööp till soffan och däckade istället.. Men däremot så funderade jag lite på vad man kan döpa rubriken till boktips/länktips. Ett ord med samma betydelse men mycket kortare, för det får inte plats ett så långt ord där uppe.... Nån idé?

    Cinah--- Tack för ditt tips! Det var faktiskt bra, för att när jag gjorde texten fick jag inte till det så jag blev supernöjd, men visste inte hur jag skulle få det så bra, så jag nöjde mig med det jag hade gjort.
    Nu har jag bytt till en tunnare text, kolla vad ni tycker.
    Blev den FÖR tunn nu???

    Jag ska be för dig precis nu, om tålamodshjälp till dig. Jag vet hur det känns, så jag känner med dig.... Men Gud kan hjälpa!

    Boken du tipsade om har jag läst, den är bra! Det är som du säger, man får en längtan till himlen, iallafall räds man inte döden lika mycket.

    mamba--- Nej, va trist. Men vad skönt att du har din svägerska hos dig.
    Jag ber för lille Isak, och att det ska gå bra att vara ensam.
  • PetJA
    GRATTIS KARTTU!!!

    Yael
    - du är ju underbar! Vet du, att jag har suttit och funderat på det där med en kristen föräldrasajt, det var därför jag undrade tidigare om någon visste om nån liknande sajt som FL, som är till för föräldrar, par, osv... Så sitter du här och knåpar på en egen sida... Gud är kul!
    Jag tycker den ser jättefin ut, och nån gång när jag har lite mer tid ska jag gärna bidra med något om jag kan, och kommentera den - men som den ser ut nu så tycker jag den är fin och bra!!! *God bless you för det arbete du gör med den sidan!*



    Mmm, helg! Härligt! Är såååå trött. Regnet strilar sakta utanför fönstret och egentligen borde jag gå in i duschen - men jag väntar lite med det idag. Ingen brådska ju, ingen tid att passa idag inte. Dottern springer ut och in genom uterummet/gräset och busar och leker, hon verkar må bra! På måndag kommer maken äntligen hem igen, och sen jobbar jag 1 ½ vecka till. SEN är det äntligen *semester*. HÄRLIGT!!!!
    Ha en fortsatt bra dag!
  • Jessica C S

    PetJA--- Åh, vad jag blir glad när du skriver så!   Tack!
    Jag minns när du frågade om kristna sidor, och då skyndade jag på lite extra med min sida

    Vad skönt, att semestern börjar för dig snart! Hur går det att vara ensam?

    ros72--- Usch då. *ber för dig nu* Vilken vecka är du i nu?

    Nu ska jag gå på stan med familjen, och ha lite kul

    Kram alla!


  • Flickanx2

    GRATTIS till tråden som fyller 2 år!!! WOW säger jag. Det är inte dåligt... Lägger i favvisar så att det kanske kan bli ett litet uppsving med inlägg igen;)

  • Rulltatullta
    Yael skrev 2007-07-06 20:12:38 följande:
    Allihopa se hit! Jo så här är det alla underbara i tråden.Jag har ett tag nu krånglat med en hemsida. En hemsida för kristna föräldrar, något jag själv saknat.Det är inte så svårt att fixa en hemsida. Men desto krångligare att skriva materialet till sidan... Jag har funderat och letat. Skrivit från hjärtat. Men jag känner mer och mer att jag kan inte så mycket om allt jag vill skriva om, och kan inte bibeln ens i närheten så väl som jag vill...Var beredd att ge upp med hemsidan för att jag inte kunde skriva det material jag behövde.MEN så kom jag att tänka på er alla i tråden här!Ni kan så mycket. Så många goda tips har jag fått här.Och ni har så många livsberättelser att berätta.Kan inte vi alla i tråden göra hemsidan tillsammans. Jag har fixat domän och allt. Kan ni inte titta och sen komma med ris och ros. Våga säga RIS! Jag vill att det ska vara bra, och skriver jag helt galet och fel måste ni våga säga det!!För jag skulle sjunka genom jorden om det står för tokiga och felaktiga saker på hemsidan utan att jag själv upptäckte det...!Och så kanske ni, vem som helst här, ny, eller gammal, aktiv eller inte aktiv, skriva om uppfostran, om böner, livsberättelser och SKICKA det till mig, så sätter jag in det på hemsidan.Hjälp mig med hemsidan! Låt det få bli allas vår hemsida!!www.kristenforalder.com //Jessica
    Vilken underbar sida!!
    Vi ger inte upp.....
Svar på tråden Tråden fyller 2 år (Kristna se hit del 9)