Inlägg från: mästerkattenistövlar |Visa alla inlägg
  • mästerkattenistövlar

    Smörgåsrån??

    Varför är de otroligt onyttiga?

    Jag har förstått det som att det är ett bra sätt att introducera gluten.
    Vi gav smörgåsrån vid fem månader, tror jag, då hade sonen ätit gröt i dryga en månad. Hur många per dag vet jag inte, kanske blev 1 ½ eller så. Inget vi höll räkningen på.

    Om syftet inte är att introducera gluten, så finns ju också majskrokar som tydligen är jättebra bebissnacks. Finns inte i vår stad, tyvärr, annars hade vi nog kört på det i stället.


    Odi Populus
  • mästerkattenistövlar

    Göteborgs smårgåsrån (vete) innehåller iaf inget tillsatt socker.


    Odi Populus
  • mästerkattenistövlar

    Bubblan84- Smörgåsrån fullkorn innehåller ju både dinkel och rapsolja, så det borde ju till och med Anna Skipper nöja sig med. (fast till små ungar kan fullkorn störa magen för mycket.)


    Odi Populus
  • mästerkattenistövlar

    jojo7- Vi ger faktiskt massor av Mariekex, för det är det enda kexet jag hittat som inte innehåller sojalecitin. Men för att alternera finns ju riskakor (med smak om man nu gillar det) och majs- och risbröd (mer som smörgåskex.) Fast risbrödet innehåller också socker...


    Odi Populus
Svar på tråden Smörgåsrån??