smidig Rabarberpaj
här kommer ett recept som är så gott....
125 g smör
3 3 dl vetemjöl
3-4 dl rabarer 2-3 stjälkar
1-2 dl socker
1-2 msk potatismjöl
Sätt ugnen på 200-225 g.Blanda vetemjöl och socker pösigt i en bunke.Dela smöret eller margarinet i tärningar och fiinfördela det med fingrarna så att det blir grynig massa,smöra en ugnsäker form lägg i skivad rabarber och sockra rejält minst 1/2 dl.strö även på potatismjöl för att pajen inte ska bli för vattnig smula sedan mjölblandningen över rabarben och sätt in pajen i ugn.
Klart.....
MrsDream skrev 2007-07-19 19:38:57 följande:
Sitter du inne med det godaste och förhopningsvis smidigaste receptet på rabarberpaj? ge det då till mig är du gullig! helst en som inte är för torr men älskar på ngt vis smulpaj ändå (?) tack på förhand..