Smal kladdkaka
En sökning på Google gav mig bland annat detta recept:
Kladdkaka enl. viktväktarna (3 points per bit)
8 BITAR
TILLAGNINGSTID CA 30-40 MINUTER
UGNSVÄRME 150 GRADER
1 MSK LÄTTMARGARIN
2 DL SOCKER
1 ÄGG
1 ½ DL VETEMJÖL
2 TSK BAKPULVER
1-2 TSK VANILJSOCKER
½ DL KAKAO
1 ½ DL LÄTTMJÖLK
Rör margarin och socker vitt och pösigt.
Rör ner ägget.
Blanda torra ingredienser väl och häll dem i margarin-socker-ägg-blandningen enl ovan.
Rör ner hälften av mjölken och rör om till en jämn smet.
Häll smeten helst i en teflonform och sätt in kakan på nedersta falsen i ugnen.
Kakan skall vara kladdig inuti.
Servera kakan med florsocker och /eller frukter.