Inlägg från: Caylinn83 |Visa alla inlägg
  • Caylinn83

    Rottweiler/Amstaff?

    Jag har en hund som bland annat har rottweiler och pitbull i sig och får väl säga att hon är ett heltidsjobb, fruktansvärt skarp hund som kräver enormt mkt jobb och träning. Älskar människor och har alltid gjort, både främlingar och bekanta. Hundar däremot går inte alltid lika bra. Det får man vara beredd på med en liknande raskombination.


    Hade inte haft tid att ha barn samtidigt som min hund än är unghund kan jag säga direkt. Hon behöver mig och mitt ledarskap 24 tim om dygnet, finns inte tid för något annat än henne.


    Att ta en omplacering är som att köpa grisen i säcken, hade inte köpt hunden om jag var du.

  • Caylinn83
    Birgitta2 skrev 2007-08-04 19:11:40 följande:
    Min var tvärtom.... älskade andra hundar, men gud nåde den främling som närmade sig honom. Han vaktade allt som var hans, vilket innebar sjukhusbesök för den som vågade sig på att klappa honom om han inte kände personen ifråga väl. Jag var verkligen inte den rätta att fostra en så skarp hund-
    Min hund vaktar inte ens här hemma, hon är livrädd för konstiga ljud och kissar nästan ner sig för allt konstigt såsom dammsugare, cyklar, takfläktar, stora stenar osv...  Men hon har whippet i sig så det måste vara därifrån hon fått det betéendet.
    Hon är väldigt osäker, omogen och barnslig.
Svar på tråden Rottweiler/Amstaff?