• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Pärla1
    Juliah: Oki, vad bra!

    Nu har jag fixat lite i min blogg, ni är mer än välkommna!Glad

    Jag har blivit en riktig jobbig j*kel, varför ska jag sätta dit massa gubbar hela tiden i mina inlägg...sorry...nåt jag bara helt plötsligt noterade.
  • Skogsstjärnan
    juliah skrev 2007-08-16 20:28:42 följande:
    Skogsstjärnan, givetvis ska man få kommentera och tycka till. Håller
    med och vill verkligen säga det att jag har FULL förståelse för våra
    olika smaker. Jag är inredninsintresserad. Inte enbart av vitt,
    romantiskt och lantligt. Jag tycker att det finns många många olika
    tilltalande inredningsstilar.Jag kände mig bara sänkt av kommentaren helt enkelt...Ville bara dela med mig av det jag hittat!


    Nu ska vi sluta tjafsa och inspireras av varandra istället Det är upp till var och en av oss att PLOCKA UT DE GOTBITAR VI SJÄLV GILLAR!

    *hoppar i duschen*
  • Sagalin

    Jag vill inte ha vitt från golv till tak men gärna från vägg till tak

    Jag försöker göra så gott jag kan i mitt hem. Min man är egenföretagare och det är ju dom anställda som ska ha lön först och inte han.
    Så vi har inga stora summor över varje månad att lägga på dyra möbler, prylar eller liknande. Men jag har jätteglad att jag hittade hit där man få tips på vad lite vit färg kan göra för en möbel.
    Jag har länge velat ha en ny säng, den vi har är i körsbärmelamin lite likt Hopen från Ikea. Men när man har tittat i möbelkataloger har vita sängar kostar flera tusen, typ Wilma från Mio
    Nu har jag genom inspiration härifrån köpt en gammal spegeldörr för 200kr som ska bli sänggavel.

Svar på tråden Vita hem del 5