• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Pärla1
    Tjenixen: Jag måste bara få svara på det där. Man ska kunna kommentera saker och ting, men det du skrev blev så mkt på en gång. Självklart har vi olika stilar och det får man ju ha! Jag älskar vitt, men just nu sitter jag i ett mörkblått rum, med otroligt snygga kinatecken på en bård...gillar inte...men det är ju självklart någon annan som gör. (uppenbarligen)

    Tror absolut inte att någon annan reagerat på att du inte vill ha vitt överallt i ditt hem, inte jag iaf...det är ju upp till var och en, även om man hänger i "vita tråden"
  • Sagalin

    Jag har oftst Jacob 3,5 månad vid bröstet när jag sitter här dagtid och då skriver jag inte speciellt mycket utan läser ikapp och föröker lägga in nån kommentar oftast "vad fint!" jag kan inte skriva så bra samtidigt när jag ammar eller försöker söva Jacob.


    lasseliten skrev 2007-08-16 20:42:22 följande:
    vi är som ett väloljat lok här inne - för det mesta.... Sen är det svårt det där med att säga precis det man tycker. Det är lättare i "vanliga" samtal. Här kan det lätt bli fel, man skriver om varandra osv ...väljer oftast att inte skriva om det är nått som inte passar mig i smaken, eller välja mina ord så gott det går (med en 1-åring på armen)  
  • tjenixen
    Salmiak6 skrev 2007-08-16 20:51:40 följande:
    CITATAlltså jag börjar åter undra över om jag ska ta mitt pick och pack och vända mig till någon annan inredningstråd för lika exalterade ni är över Millys hem lika gräsligt tycker jag det är med bräder överallt och när det är totalt helt vitt. Ser inte hemtrevligt ut alls i det hon skriver om i pojkarnas rum etc. Så kalt och inget mys för 5 öre. Så näää, vitt gillar jag men ett hem helt i vitt vill jag absolut inte ha. Så frågan är om jag får vara kvar även om jag bara gillar att ha det ljust och vitt på visst men inte helt överallt???
    och??? Var har jag rackat ner på Juliahs hem här?????????????????
    Jag skrev inte ett ljud om juliahs hem utan kommenterade bara att lika exalterade som juliah och hvita sinnen var över bloggen lika hemskt tyckte jag det såg ut och att jag inte tyckte det såg hemtrevligt ut. Alltså det såg inte hemtrevligt eller mysigt ut i bloggen. Vad har det med juliahs hem att göra?????? Jag kanske tycker att hennes hem ser jättetrevligt ut???????
     Blir en jädrans massa frågetecken här men jag fattar inte hur ni läst helt enkelt.
  • Salmiak6
    Salmiak6 skrev 2007-08-16 20:45:01 följande:
    TjenixenOm du hade skrivit att du inte gillade det och att det aldrig skulle komma in i ditt hem å tror jag inte att ngn hade reagerat. Men du skrev att du funderar på att sluta i tråden pga att juliah gillade den bloggen. Och det var ju lite hårt sagt tycker till och med jag.
    citerar mig själv då TJENIXEN eftersom du inte läser ordentligt. JAg skrev aldrig att du har rackat ner på juliahs hem eller hur! Jag skrev att du funderar på att sluta för att juliah gillade den bloggen!!!
  • Smajla
    Är det bara jag som har problem med FL? Vet inte hur många gånger jag fått skriva om mitt inlägg för att sidan inte kan laddas så därför kommer mina kommentarer betydligt senare än vad som var tänkt. Får ju skriva om dem hela tiden men denna gång ska jag komma ihåg att kopiera det innan jag postar..
  • Sagalin

    näe, men däremot har jag ibland haft svårt att se en del bilder.


    Smajla skrev 2007-08-16 20:57:17 följande:
    Är det bara jag som har problem med FL? Vet inte hur många gånger jag fått skriva om mitt inlägg för att sidan inte kan laddas så därför kommer mina kommentarer betydligt senare än vad som var tänkt. Får ju skriva om dem hela tiden men denna gång ska jag komma ihåg att kopiera det innan jag postar..
  • LCroft

    Nej vet ni vad, desto mer jag läser Millys blogg desto mer konfys blir jag! Nu har jag kommit så långt att hon skriver om en liten affär som finns här i vår stad. Men samtidigt så säger hon priser i kronor... Jag är inte alls nyfiken!

  • Himmelbit
    LCroft skrev 2007-08-16 21:01:11 följande:
    Nej vet ni vad, desto mer jag läser Millys blogg desto mer konfys blir jag! Nu har jag kommit så långt att hon skriver om en liten affär som finns här i vår stad. Men samtidigt så säger hon priser i kronor... Jag är inte alls nyfiken!
    Hmm, kanske är ngn grannfru
    Du får maila och kolla...
Svar på tråden Vita hem del 5