• 10mars

    akupunktur i jönköping

    någon som vet vart man kan gå på akupunktur i jönköping, mot barnlöshet ?

  • Svar på tråden akupunktur i jönköping
  • Snart vår tur

    Jovisst...om det finns några bra simmare där. Men det löser sig nog. Jag väntar förtfarande mensen, ingen än. Testade ju neg i måndags. Kommer den inte innan helgen så testar jag igen på lördag. (ett litet hopp..)

  • Badabing00

    Nej ingen mens än, går som på nålar nu. Vet inte om luthealfasen kan bli längre om man äter pergo, men jag brukar alltid ha 14 dagar annars. Vågar inte testa än. Testade oxå i måndags, men då var jag så beredd på att det skulle bli ett minus, men nu vågar jag inte. Orkar inte bli besviken. Känner hur det börjar mola till ibland och tänker japp nu kommer den, men sen händer det inget mer. Fast det har ju bara gått halva dagen än, brukar få den på förmiddagen, men någon gång har den retats och kommit först på kvällen.

    Hur går det för dig då? När har du BIM?

  • Snart vår tur

    Jag fick mens nu på morronen, typiskt. Hade beräknat mensen nu i mån-tis nångång, så man hann bli lite pirrig. Var jag ändå inte gravid kan ju mensen likagärna komma, så cykeln börjar om och ägglossningen närmar sig igen - så tänker jag.

    Det verkat ju lovande för dig...pergo och ingen mens! Jag håller tummarna.

  • Badabing00

    Plussade svagt igår kväll, och i dag med morgonurin testade jag med samma typ av test (billigatester.se) fast ännu svagare, så nu kommer jag ju hänga på låset på apoteket. Hann bli så glad igår, och nu vet jag inte vad jag ska tro. Hann ju ringa och berätta för pojkvännen oxå som är iväg och jobbar. Skulle kanske hållt mig lite tills han kom hem. Har vaknat flera gånger i natt, sen vid halv sju kunde jag inte sova längre.

    Tråkigt med mens, vet hur det känns, har varit där allt för många gånger själv. Men jag brukar tänka som du, har det inte tagit sig kan den ju likaväl komma, så man slipper gå och plågas och hoppas.

  • Snart vår tur

    GRATTIS!! Det gjorde susen med pergo då! Åh, vad kul...jag är lite avis. Njut av känslan nu!

  • Badabing00

    Tack, ja jag försöker verkligen njuta, men det har knappt sjunkit in än att jag är gravid, känns helt overkligt. Lycka till ni med.

  • Snart vår tur

    "10 mars" Hur går det? Känner du nåt? När är det test-dags?

Svar på tråden akupunktur i jönköping